adet geciktirici ilacı....

pearlheart

az kaldi melegim:)))
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
848
197
133
arkadaşlar adet geciktirici ilacını en fazla kaç gün kullanabiliriz? 2 kutu kullanabilir miyiz? bu konuda tecrübesi olan var mı?

arkadaşlar adet geciktirici ilacını en fazla kaç gün kullanabiliriz? 2 kutu kullanabilir miyiz? bu konuda tecrübesi olan var mı?

cnm bnm adetim düğünüme denk geliyodu ben düğünümden 2 hafta önce başladım 5 gün sabah akşam kullandım bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum niçin kullancaksın bilmiyorum ama bir dahaki ay adetin çok feci sancıların oluyo bnm öyle oldu şahzen

adet gününden iki veya üç gün önce başlıyosun,, düzenli olarak günde 3 defa içiyosun bıraktıktan 2-3 gün sonrada adet oluyorsun..10 günden fazla kullanılmaması öneriliyor..Ben iki defa kullandım ikisinde de 10.gün bıraktım..Bende bir yan etkisi olmadı.Bu seneki tatilimde ne yazıkki adetime denk geliyor gene kullanıcam..Ama bir sene içinde sadece bir kere kullanılması tavsiye ediliyor..

Peki ben de sorayım. 2 agustosta tatile çıkıyorum.Normalde başlaması gereken gün 2 agustos. önce sevgilimle sonra arkadaşlarımla tatilde olacağım. 2 agustos- 17 agustos arası tatildeyim. bütün bir tatil boyunca içmem mümkün değil mi

Prospektusunde ne kadar sure ile kullanilacagi yaziyor. Benim de aklimda kalan 10 gunden fazla kullanilmamasi, cunku hormone icerikli bir ilac oldugundan dolayi, fazla kullanimin da zararlari mevcut. Prospektusunu guzelce okuyun, anlamadiginiz yerde tanidiginiz eczaciya danisin veya doktorunuz varsa ona... Gereginden fazla da kullanilmamali...

2-17 biraz fazla uzun bi süre, 12sinde bırak belki hemen adet olmazsın. ben bıraktıktan 5 gün sonra olmuştum. şişkinlik yapıyor biraz ama çok sorun olcağını sanmıyorum.

Eğer çok mecbur değilsen kullanma tatlım ablamda düğüne denk geldiği için kullanmıştı ve onda düzensizlik yaptı 1-2 ayda öyle gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…