korkutmak ıstemem de adet sokturucu adet sokturur. gebelıge engel degıl. ılk gun ıcsen bı ertesı gun hapı ıse yarardı . 3. gun bıle cok dusuyo koruması. 72 saat max suresı heralde kı 72 saat denıyor. yıne de sansını denemek ıstersen bugun alabılırsın .temmuzun başından beri adet geciktirici kullanıyorum 3 temmuz saat 7 gibi erkek arkadaşım içime boşaldı ve haftasonu tatildeydim bugün 5 temmuz ve hala ertesi gün hapı almadım yarın alacağım kızlar biri bu konuda yorum yapıp içimi rahatlatabilir mi ya da benzer bir durum yaşayıp gebe kalan var mı? Yarın ertesi günü hapı atsam aynı etkiyi alır mıyım lütfen yorum yaparsanız sevinirim
korkutmak ıstemem de adet sokturucu adet sokturur. gebelıge engel degıl. ılk gun ıcsen bı ertesı gun hapı ıse yarardı . 3. gun bıle cok dusuyo koruması. 72 saat max suresı heralde kı 72 saat denıyor. yıne de sansını denemek ıstersen bugun alabılırsın
koruma 2. gun yuzde 75 lere dusuyor 3. gun de artık yuzde 50lere dusuyor . 3. gunden sonra da etkılı olmazmıs . yuzde 50 de o kadar yuksek bı sans ki... sanssızlık demelıyım sanıırm
Normalde bu kadar paniklemem aslla ama adet geciktirici ilaç beni çok korkutuyor yarın 7 den önce ertesi gün hapı alacağım umarım korktuğum başıma gelmezkoruma 2. gun yuzde 75 lere dusuyor 3. gun de artık yuzde 50lere dusuyor . 3. gunden sonra da etkılı olmazmıs . yuzde 50 de o kadar yuksek bı sans ki... sanssızlık demelıyım sanıırm.
Ertesi gün hapı aldıktan sonra adetimin gecijme ihtimali var adet geciktirici ileacı dün bıraktım bir kaç gün içinde regl olmazsam paniklemeli miyimEtkili olacağını umarak yarın ilaç almaktan başka şansınız yok.
Ancak böylesine sonuçlara sebep olabilecek bi hususta bir dahakine daha dikkatli olmanız lazım. Şu durumda kimse risk yok ve ya çok az diyemez malasef ki
Şu an kullandığınız ilaç da hormon içeriyor, yarın içeceğiniz ilaç da , bir nevi hormonlar alt üst olacak , kendinize vücudunuza iyi bakın.
Adet geciktirici ilacınızı bıraktıktan sonra bir kaç gün içinde adet olmazsanız direk kadın doğum doktoruna gidiniz.
Daha dikkatli olmanız temennisi ile..
Yani aslinda adet geciktirici aldigina gore yumurtanin coktan catlamis olmasi gerekir. Yumurta catlamasi adetten yaklasik 14 gun once olur ve dollenme de yumurta catladiginda olur. Eger adet dongunden eminsen pek endiselenme derim ama adet geciktiricinin nasi bi etkisi oluyo hormonlara onu cok bilmiorm acikcasiErtesi gün hapı aldıktan sonra adetimin gecijme ihtimali var adet geciktirici ileacı dün bıraktım bir kaç gün içinde regl olmazsam paniklemeli miyim
Çok panik yapma yok, ama ihmal de etmeErtesi gün hapı aldıktan sonra adetimin gecijme ihtimali var adet geciktirici ileacı dün bıraktım bir kaç gün içinde regl olmazsam paniklemeli miyim
Sevişeceğiz diye düştüğünüz hallere baktemmuzun başından beri adet geciktirici kullanıyorum 3 temmuz saat 7 gibi erkek arkadaşım içime boşaldı ve haftasonu tatildeydim bugün 5 temmuz ve hala ertesi gün hapı almadım yarın alacağım kızlar biri bu konuda yorum yapıp içimi rahatlatabilir mi ya da benzer bir durum yaşayıp gebe kalan var mı? Yarın ertesi günü hapı atsam aynı etkiyi alır mıyım lütfen yorum yaparsanız sevinirim
Teşekkür ederim bugün regl oldumkoruma 2. gun yuzde 75 lere dusuyor 3. gun de artık yuzde 50lere dusuyor . 3. gunden sonra da etkılı olmazmıs . yuzde 50 de o kadar yuksek bı sans ki... sanssızlık demelıyım sanıırm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?