• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet geciktirici ilaç adet düzeniin bozar mı ?

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
geçen ay adet geciktirici ilaç kullandım 4 gün ayın 13.de ilacı bıraktım ertesi gün adetimi oldum
ama bu ay 4 gün geçmesine rağmen gelmedi hiç düzünsizlik olmazdı acaba ilacın etkisi olabilir mi kullanıpta byle sorun yaşayan var mı

olabilir canım yine düzene girecektir ben 2 sene önce kullandım5 gün bırakınca ertesi gün regl olunuyor sonraki ayı hatırlamıyorum ama sorun yaşamamıştım haptan dolayı biraz şaşırmış kendini 1 2 ay sonra yeni ve düzenli periyoduna girecektir

olabilir canım yine düzene girecektir ben 2 sene önce kullandım5 gün bırakınca ertesi gün regl olunuyor sonraki ayı hatırlamıyorum ama sorun yaşamamıştım haptan dolayı biraz şaşırmış kendini 1 2 ay sonra yeni ve düzenli periyoduna girecektir

teşekür ederm canım . aslında adet döneminde ki gbi şişkinliğim var ve alnımda sivilceler var olmadan önce hep byle oludu inşallah olurda rahatlarım olmadığım için çok sıkılıyorum bi daha kullnmaıcam

geçen ay adet geciktirici ilaç kullandım 4 gün ayın 13.de ilacı bıraktım ertesi gün adetimi oldum
ama bu ay 4 gün geçmesine rağmen gelmedi hiç düzünsizlik olmazdı acaba ilacın etkisi olabilir mi kullanıpta byle sorun yaşayan var mı

benim bir arkadaşım üniversite sınavına girerken kullanmış.10 gün sonra da adet görmüş mü ne ilaç bitince.düzeni de bozulmadı gününde gelirdi.sevgiler..

Back