Merhaba bayanlar benim 15 Martta YGS -üniversite giriş - sınavım var ve hastalığımın ilk gününe denk geliyor ilk gün çok ağrılı ve sancılı geçiyor sınava odaklanmam imkansız 15 Ocakta girdiğim sınavımı bu olay yüzünden yarıda bırakıp çıkmak zorunda kalmıştım . Arkadaşlarım geciktirici kullanabileceğimi söylediler ama ben daha önce hiç kullanmadım ve emin de olamıyorum bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Çok teşekkürler :)
Geciktirici kullan canım. Bir eczaneye anlat durumunu yardımcı olurlar sana. Adetin başlamadan 3-4 gün önce almaya başlıyorsun ve en fazla 10 gün kullanılıyor
merhaba.. Primolut isimli bir ilaç var. Eczaneye söylediğinde mutlaka sana bunu önerecektir.
Eğer mümkünse bir ay önce bir deneme yap derim.. Böylece vücudunun ne tepki vereceğini görürsün. Hatta adet döngün değişeceğinden önümüzdeki ay sadece ilacı kullanmış olursun, ağrı sızı gibi şikayetlerin de olmaz.
Çünkü ilaç sadece adet kanamasını durduruyor, üşüme, karın ağrısı, stress ne yazıkki uzaklaşmıyor. (En azından benim tecrübenme olmadı)
Bir yılda en fazla iki defa, bir seferinde en fazla 10 gün kullanabiliyorsun.
Bünyeye göre değişmesine rağmen, ilacı bıraktıktan ortalama 2 gün sonra reglin başlıyor.
Bu ilacı kullanmışsam benim regl yoğunluğum normalden daha fazla oluyor.
Kızlar merhaba, adet geciktirici kullanıcam ama kaç gün öncesinden kullanmam gerekiyor araştırdım 7-10 gün öncesinden bazı siteler de de 3 gün öncesinden yazıyor kararsız kaldım. Lütfen yardım
Kızlar merhaba, adet geciktirici kullanıcam ama kaç gün öncesinden kullanmam gerekiyor araştırdım 7-10 gün öncesinden bazı siteler de de 3 gün öncesinden yazıyor kararsız kaldım. Lütfen yardım
ben hep 3 en fazla 5 gün öncesinde alıp kutu bitince bıraktım. 7-10 gün baya fazla bir süreç gibi geldi bana ama eczacıya sorarsanız o da yardımcı oluyor bu konuda ne şekilde almalısın ne zaman başlamalısın gibi
ben hep 3 en fazla 5 gün öncesinde alıp kutu bitince bıraktım. 7-10 gün baya fazla bir süreç gibi geldi bana ama eczacıya sorarsanız o da yardımcı oluyor bu konuda ne şekilde almalısın ne zaman başlamalısın gibi
Eczaneye sordum 3 gün öncesinden başlayacağımı söyledi. İnternetten de araştırdım bazı sitelerde 7-10 gün öncesinden kullanmaya başlandığını yazıyordu. Tekrar bir eczaneye sorarım :) teşekkür ederim :)