• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet geciktirici hap

bayan_stress

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
204
320
103
31
Kizlar bir derdim var :( c.tesi günü düğünüm var adet takvimime baktığımda 8 gün gösteriyor ama olacak gibi hissediyorum kasiklarimda kıpırdanmalar, islaklik hissi falan yaşıyorum. Normalde günüm sasmaz ama stres etkiliyor tabi. Geciktirici ilac alayim diyorum yarin ilk gece sıkıntı degil ama 5 günlük balayi tatiline gidicez zehir olmasini istemiyorm.
daha once kullanan var mi ? Kac gün once kullanmaya baslamak gerekir ? Kac gün kullanilir ?

Valla geciktiricinin ters tepip, 2 hafta adet gören kadınlar da var.
Hormonlarla oynuyorsunuz, ben sağlıklı bulmuyorum.
Zaten stres, mevsim, yorgunluk vb sebeplerden gün değişiyor.
Evlenirken tam da bunu araştırdım, düğün günümde kanamam kesilmişti.
Olurına bırakmalı bence.

Ben de balayımda kullandım. Bazıları 10 gün önceden alınması gerekiyor filan diye yazıyor ama ben düğün günümde içtim. balayım bitene kadar devam ettim yaklaşık 6 gün filan içmiş oldum. İlacı bıraktım ertesi gün adet oldum.

Yani şöyle ki o ilacı alınca adet olmuyorsunuz ama kullandığınız süre boyunca hep oldu olacak hissi oluyor vücut sis ve gergin oluyor bu beni çok rahatsız eden bir durumdu .İlacı bıraktıktan 2-3 gün içinde de regl oluyorum ama inanılmaz bir ağrı ve yoğun kanama oluyor .Tabi kişiden kişiye değişir ama bu ihtimalide düşün derim :)

Mesele ilk gece degil balayi deniz havuz fasliysa hic ilac icme tampon kullan onunla denize giriliyo cok rahat.kullandim biliyorum

Kizlar bir derdim var :KK43: c.tesi günü düğünüm var adet takvimime baktığımda 8 gün gösteriyor ama olacak gibi hissediyorum kasiklarimda kıpırdanmalar, islaklik hissi falan yaşıyorum. Normalde günüm sasmaz ama stres etkiliyor tabi. Geciktirici ilac alayim diyorum yarin ilk gece sıkıntı degil ama 5 günlük balayi tatiline gidicez zehir olmasini istemiyorm.
daha once kullanan var mi ? Kac gün once kullanmaya baslamak gerekir ? Kac gün kullanilir ?

1 hafta once basliyor ve en fazla 14 gun kullaniliyor diye biliyorum bir eczaneye sormakta fayda var.

bu tur ilaclari bi kadin dogum druna giderek kullanin. once bi muayene etsin sizi. bahsi gecen hapin yan etkileri de var.

Back
X