adet geciktirici hap yüzünden mi , lütfen bi bakın...

Zaten benim hiç şaşmaz düğün dernek,bayram,tatil ne varsa hepsinde adet olurum zaten...kendi düğün günümde bile böyleydim..

gebelik yok canım, adet söktürücü kullanıp da iyice bozmak istemiyorum... ama bir kaç gün daha olmazsa gideyim doktora en iyisi.. doktor adet söktürücü mü verir acaba?

Aklima geldi.
17 18 yasindayken tam 6 hafta reglimi geciktirdim primolutla. Hayir 6 hafta tatile gitmisim 5 gununde adet olsam nolacak sanki, ama yok. Ac gozluyum. Dondum tabi olmuyorum regl falan. Siskinligimi tahmin edersiniz. Ama tik yok. Yetmedi inat ettim adet sokturucu kullanmicam diye. Bitkisel sacma sapan kurler yaptim. Yine tik yok. Dayanamadim gittim doktora. Ilk tarlusal kullandim. O zaman farlutaldi galiba. I ihh gene yok. Sonra progestan mi ne kullandim. Oyle oldum. 4 ay araliksiz kanamam oldu. Kabus gibiydi.

Bu sene de balayina dugune denk gelecek falan dedim ama. Dogum kontrol hapi vs derken ne nikahima ne dugunume ne balayjna denk gelmedi.

En temizi doktora gitmek aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…