Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğünüm var ağustos ayında düğün günümde adet olmak istemiyorum arkadaşımın tavsiyesi üzerine primolut-n diye bi ilaç aldım 3 gün öncesinden kullanmam gerekiyormuş kullanan varmı doktora gitmeye vaktim yok işten düğünüm için zor izin aldım ne yapmalıyım korkuyorummmmm [/Q
korkmana gerek yok 3 gun once başla bıraktıgında adet olursun zararlı bişiy diil
kızlar aynı sorun bende de var.bende dugun gunumde adet olcam muhtemelen..oyle bı denk getrmısım kı :) neyse bu adet gecıktırıcıyı kullanma konusunda bende tereddutluyum..sinir stres yada şişlik vb..yan etkısı olur mu dıe korkuorum..bıde bunun tam tersı adetı öne alıcı hap varmıs..bunun hakkında bılgısı olan var mı peki
kızlar aynı sorun bende de var.bende dugun gunumde adet olcam muhtemelen..oyle bı denk getrmısım kı :) neyse bu adet gecıktırıcıyı kullanma konusunda bende tereddutluyum..sinir stres yada şişlik vb..yan etkısı olur mu dıe korkuorum..bıde bunun tam tersı adetı öne alıcı hap varmıs..bunun hakkında bılgısı olan var mı peki
adeti öne alıcı hap neymiş canım ya ben öle bişi arıyormda adını biliyosan sölermsn?
Düğünüm var ağustos ayında düğün günümde adet olmak istemiyorum arkadaşımın tavsiyesi üzerine primolut-n diye bi ilaç aldım 3 gün öncesinden kullanmam gerekiyormuş kullanan varmı doktora gitmeye vaktim yok işten düğünüm için zor izin aldım ne yapmalıyım korkuyorummmmm