- Emoji Skoru
- 7.098
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Haftayada olmazsam gideyim en iyisi ay icinde olmam lazim, olmazsam bir ay regl olmamis oluyorum.. Keske tampon kullansaydim valla hormonsal islere bulasmamak lazimmisİnsanin bunyesi alt ust oluyor. Bir defa kullandim bir daha asla diyorum simdi. Bence biraz daha bekleyip doktora gidin
Cok gecmis olsun. Umarim cabuk duzelir.Haftayada olmazsam gideyim en iyisi ay icinde olmam lazim, olmazsam bir ay regl olmamis oluyorum.. Keske tampon kullansaydim valla hormonsal islere bulasmamak lazimmis
Valla canim tampon kullandim daha once rahat evet ama iste tatile gitmisin iki gunlugune cinsellik ihtimali de varken insan regl olmak istemiyor bilmem anlatabildim mi derdimiYa tampon neden canavar gibi görülüyor anlamıyorum. Bence pedle kıyaslandığında çok da temiz ve pratik. Ama zorunlu durumlarda bile kimse kullanmak istemiyor.
regl olmak hiç bir zaman istenen bir durum değil ama mecburuz işte. Hormon dengesini alt üst ettiği için ben geciktiricilere sıcak bakmıyorum. Tatile gittiğimde çok gezip yorulmayacaksam ve yanımda ağrı kesici sıcak su torbası varsa regl olmayı çok kötü algilamazdim. Ama herkes aynı şekilde düşünmüyor. Orgazm regl sancılarına da deva oluyor. Ben taşlanmadan gideyim.Valla canim tampon kullandim daha once rahat evet ama iste tatile gitmisin iki gunlugune cinsellik ihtimali de varken insan regl olmak istemiyor bilmem anlatabildim mi derdimi
benım oyle agrım sızım olmaz ama rel ıken de cınsellık yasanmayacagı ıcın yanı kısmı yasanabılırde benım tercıhım değil...regl olmak hiç bir zaman istenen bir durum değil ama mecburuz işte. Hormon dengesini alt üst ettiği için ben geciktiricilere sıcak bakmıyorum. Tatile gittiğimde çok gezip yorulmayacaksam ve yanımda ağrı kesici sıcak su torbası varsa regl olmayı çok kötü algilamazdim. Ama herkes aynı şekilde düşünmüyor. Orgazm regl sancılarına da deva oluyor. Ben taşlanmadan gideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?