• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet geciktirici başıma bela oldu ;(

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7.098
Puanlar
198
Kizlar kullananlar vardir muhakkak primolit-n hapini adet geciktirmek icin kullandim. Regl tarihim 15 Temmuzdu ben 3 gun once basladim hunde iki adet aldim ve bes gun kullanip biraktim. Birakali nerdeysebir hafta olacak adet olmadim...
Normalde regl imde cok duzenliydi tampon kullanmayim tatile gidecegim dedim ama hapta duzeni iyice bozdu , herkes birakinca iki uc gune kanamam geldi diyor ama bende tik yok gebelik suphemde yok doktora da gitmek icin erken gibi geldi sizlerden kullanan var mi ve ne zaman regl oldunuz, yan etki yapti mi?

İnsanin bunyesi alt ust oluyor. Bir defa kullandim bir daha asla diyorum simdi. Bence biraz daha bekleyip doktora gidin

İki ay üst üste geciktirmem gerekti. İlk seferinde adet baslangıcındam 3 gün önce kullandım günde iki sefer. İkincide 2 gün önce kullandım. Her iki seferde de bıraktıktan sonra ikinci günde adet oldum. Normalde düzenlidir ama artık adet tarihimi bilemiyorum düzenim değişti ve sabit değil. Bir iki ay içinde düzene oturur heralde

İnsanin bunyesi alt ust oluyor. Bir defa kullandim bir daha asla diyorum simdi. Bence biraz daha bekleyip doktora gidin
Haftayada olmazsam gideyim en iyisi ay icinde olmam lazim, olmazsam bir ay regl olmamis oluyorum.. Keske tampon kullansaydim valla hormonsal islere bulasmamak lazimmis :(

Haftayada olmazsam gideyim en iyisi ay icinde olmam lazim, olmazsam bir ay regl olmamis oluyorum.. Keske tampon kullansaydim valla hormonsal islere bulasmamak lazimmis :KK43:
Cok gecmis olsun. Umarim cabuk duzelir.

ben de kullanmıştım 3 gün.
ne düzensizlik oldu ne başka bi şey.
bıraktıktan 2-3 gün sonra regl geldi.
her bünyede farklı şeyler gerçekleşiyor.

Ya tampon neden canavar gibi görülüyor anlamıyorum. Bence pedle kıyaslandığında çok da temiz ve pratik. Ama zorunlu durumlarda bile kimse kullanmak istemiyor.

Ben de kullandım yaklaşık bir hafta sonra regl oldum. Bunyeden bünyeye değişir.

kısa süre kullandıysam 2-3 gün,
uzun süre kullandıysam 4-5 gün sonra regl oluyorum.
tampon kullanmayı tercih etmiyorum çünkü regl dönemlerim aşırı yoğun, uzun ve ağrılı geçiyor, zaten halsiz oluyorum, değil yüzmek kolumu kaldıramıyorum, bi de o tamponu saat başı değiştirmek zorunda kalıyorum, sürekli geçti mi taştı mı endişesi, tam eziyet...

Yılda 4-5 kez kullanmışlığım oluyor hiç bir şekilde etkilenmedi vücudum hapı bıraktıktan 2 gün sonra oluyorum ve normal regl gibi oluyor

bir kere kullanmıştım

ama bana arkadaşlarım prospektüste yazanın aksine tek iç demişlerdi

başlamadan 2-3 gün önce her gün aynı saatte içip

bırakınca da 2-3 gün sonra oldu ki 8-9 gün geciktirmiştim

hatta bırakınca çok olur vs demişlerdi de korkmuştum

normal oldu

bir sonraki ay da o tarihi baz alarak düzeninde yani 4 hafta sonra aynı gün şeklinde devam etti

Ya tampon neden canavar gibi görülüyor anlamıyorum. Bence pedle kıyaslandığında çok da temiz ve pratik. Ama zorunlu durumlarda bile kimse kullanmak istemiyor.
Valla canim tampon kullandim daha once rahat evet ama iste tatile gitmisin iki gunlugune cinsellik ihtimali de varken insan regl olmak istemiyor bilmem anlatabildim mi derdimi

Valla canim tampon kullandim daha once rahat evet ama iste tatile gitmisin iki gunlugune cinsellik ihtimali de varken insan regl olmak istemiyor bilmem anlatabildim mi derdimi
regl olmak hiç bir zaman istenen bir durum değil ama mecburuz işte. Hormon dengesini alt üst ettiği için ben geciktiricilere sıcak bakmıyorum. Tatile gittiğimde çok gezip yorulmayacaksam ve yanımda ağrı kesici sıcak su torbası varsa regl olmayı çok kötü algilamazdim. Ama herkes aynı şekilde düşünmüyor. Orgazm regl sancılarına da deva oluyor. Ben taşlanmadan gideyim.

regl olmak hiç bir zaman istenen bir durum değil ama mecburuz işte. Hormon dengesini alt üst ettiği için ben geciktiricilere sıcak bakmıyorum. Tatile gittiğimde çok gezip yorulmayacaksam ve yanımda ağrı kesici sıcak su torbası varsa regl olmayı çok kötü algilamazdim. Ama herkes aynı şekilde düşünmüyor. Orgazm regl sancılarına da deva oluyor. Ben taşlanmadan gideyim.
benım oyle agrım sızım olmaz ama rel ıken de cınsellık yasanmayacagı ıcın yanı kısmı yasanabılırde benım tercıhım değil...

Back