• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesinin ardından kısa sürdü :(

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
selam bende yeni katıldım aranıza...
19 yaşındayım ikinci adet oluşumdan sonra hep düzenliydi adetim 28 günde bir olurdum bu sefer 32 gün sonra oldu yani 4 gün gecikti :( :( normalde 5 gün süren adetim bu sefer 3 gün sürdü :( nedeni ne olabilir ne yapmalıyım yardım edin lütfen :(

selam bende yeni katıldım aranıza...
19 yaşındayım ikinci adet oluşumdan sonra hep düzenliydi adetim 28 günde bir olurdum bu sefer 32 gün sonra oldu yani 4 gün gecikti :( :( normalde 5 gün süren adetim bu sefer 3 gün sürdü :( nedeni ne olabilir ne yapmalıyım yardım edin lütfen :(

merhaba tatlım endişelenme böyle düzensizlikler anormal haller olur.bir çok sebebi var stres,kendini üşütme psikolojik.....:34:

merhaba tatlım endişelenme böyle düzensizlikler anormal haller olur.bir çok sebebi var stres,kendini üşütme psikolojik.....:34:

meraba :) stres sebep olabilirde normalde 5 gün sürerken sadece 3 gün sürmeside mi normal yani :S

merhaba.arkadaşların dedığı gibi stresten olabilir ya da bebek düşünüyorsan üstüne görme dedikleri bir durumda olabilir bir gebelik testi yaptırabilirsin

canım bende seninkine benzer yaşadım bu ay.5 gün gecikti ve sadece 2 gün oldu sayılır.3. gün hiç olmadı 4.5. günler 4-5 damla kadar filan 6. günde hiç olmadı.bende merak ediyorum sebebini hiç böyle olmamıştı daha önce.üstüne görmek denilen şeyi arastırdım ama ona da benzemiyor.hayırlısı bakalım sana yapılan yorumlardan bende faydalanacağım inş. :1:

canım bekarsan stresten filan olmuştur kafana fazla takma ama rahat edemem dersen de bi doktora görün için rahatlasın

canım bekarsan stresten filan olmuştur kafana fazla takma ama rahat edemem dersen de bi doktora görün için rahatlasın

gecikmesi stresten oluyo diye duymuştumda kısa sürmesinin stresten olcağını şimdi duydum teşekkürler içim rahatladı sayenizde :) stresten olma ihtimali var madem bidaha böyle olursa giderim de inşallah olmaz .s

[bayanlarda stresten, mevsim değişikliğinden yılda bir kaç kez olabiliyor böyle şeyler eğer diğer aylardada devam ederse bir kadım doğum uzmanına görünürsün.bence şimdı tedirgin olma

[bayanlarda stresten, mevsim değişikliğinden yılda bir kaç kez olabiliyor böyle şeyler eğer diğer aylardada devam ederse bir kadım doğum uzmanına görünürsün.bence şimdı tedirgin olma

peki. bugün adetimin 5. günü dün saat 3 4 gibi bi iki damla geldi ondan sonra tertemizdi sabah kalktım açık kahverrengi azıcık bi leke var buda mı normal yada stresten buda oalbilirmi :S

kızlar yeşilçay adet düzensizliği yaparmı???

2 hafta boyunca düzenli günde 2-3 bardak yeşilçay içiyordum sonra yukarda bahsetttiğim adet düzensizliği sorunum oldu. yiyeceklerde etkiliyomuşta o dönemde normal beslenmemden tek fark yeşilçaydıda ondan takıldı aklıma?

Back