Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bende yeni katıldım aranıza...
19 yaşındayım ikinci adet oluşumdan sonra hep düzenliydi adetim 28 günde bir olurdum bu sefer 32 gün sonra oldu yani 4 gün gecikti normalde 5 gün süren adetim bu sefer 3 gün sürdü nedeni ne olabilir ne yapmalıyım yardım edin lütfen
merhaba tatlım endişelenme böyle düzensizlikler anormal haller olur.bir çok sebebi var stres,kendini üşütme psikolojik.....
merhaba.arkadaşların dedığı gibi stresten olabilir ya da bebek düşünüyorsan üstüne görme dedikleri bir durumda olabilir bir gebelik testi yaptırabilirsin
canım bekarsan stresten filan olmuştur kafana fazla takma ama rahat edemem dersen de bi doktora görün için rahatlasın
o zaman strestendir bence sıkma canını
[bayanlarda stresten, mevsim değişikliğinden yılda bir kaç kez olabiliyor böyle şeyler eğer diğer aylardada devam ederse bir kadım doğum uzmanına görünürsün.bence şimdı tedirgin olma
olabilir canım benim olabilir.ama eğer içim hiç rahat değil diyorsan bir görün doktora.sen bilirsin