• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesinin 16.günü hala tık yok😕

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruhay

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
377
65
13
Kızlar merhaba.Bugün adet gecikmemin 16. günü hala adet olmadım.Adet gecikmesinin 4. ve 10. günleri kan testi negatif çıktı bir daha da yapmadım test.Geçtiğimiz cumartesi günü doktora gittim kist mi oluştu diye ultrason da ne kist vardı ne de bebek.Adet söktürücü özelliği olan aynı zamanda eğer gebelik varsa bebeğin tutunması na yardımcı olan bir ilaç verdi.Cumartesi gününden beri kullanıyorum adet olmadım daha.Olacağa da benzemiyor.Kupkuru olmuşum hiç akıntım dahi yok.Benim durumumda olup gebeliğini geç öğrenen var mı ?Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var 🙏Bu arada adetim hiç bu kadar gecikmemişti.

Ha bu arada gördüğüm belirtiler de ayri tabi Adet olmam gereken günden başlayan kasık bel sırt ağrılarım var.Beyaz akıntı kabızlık baş dönmesi şeffaf akıntı vs

Kızlar merhaba.Bugün adet gecikmemin 16. günü hala adet olmadım.Adet gecikmesinin 4. ve 10. günleri kan testi negatif çıktı bir daha da yapmadım test.Geçtiğimiz cumartesi günü doktora gittim kist mi oluştu diye ultrason da ne kist vardı ne de bebek.Adet söktürücü özelliği olan aynı zamanda eğer gebelik varsa bebeğin tutunması na yardımcı olan bir ilaç verdi.Cumartesi gününden beri kullanıyorum adet olmadım daha.Olacağa da benzemiyor.Kupkuru olmuşum hiç akıntım dahi yok.Benim durumumda olup gebeliğini geç öğrenen var mı ?Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var 🙏Bu arada adetim hiç bu kadar gecikmemişti.
İlaç bittikten sonra bir hafta içinde adet olmanız gerekiyor. İçerken adet olunmaz duphaston ya da turlusal vermiştir büyük ihtimal doktorunuz

Ayrıca doktor ilaç bittikten sonra adet olursun diye bişey demedi aksine ilacı kullanmaya başlayınca adet olursan bırak kullanmayı dedi.

Back
X