Evet geç döllenme olmuşssa mümkün inşallah hamlileliktir, neden test yapmadınız ?Merhaba 2 senedir çocuk istiyorum 3 düşuğüm var burda da konu açmıştım hep şimdi ben 5 inde adet olmam gerekiyordu olmadım dün gece afedersiniz ama peçeteye silince böyle pembe kahverengi karışık leke geldi adet oluyorm sandım ama ondan sonra her tuvalete gittiğimde baktım olmamışım peçeteye de bisey gelmedi adet gecikmesinden sonra üstüne görme yaşanır mi peki
Test yapmam mı yaptim ama testlerde çıkmadı bu olaydan önce eğer üstüne görmeyse bu 5 6 gün sonra çıkar yaziyo internette pazartesi ye kadar olmazsam kan vereyim diyormEvet geç döllenme olmuşssa mümkün inşallah hamlileliktir, neden test yapmadınız ?
Baya gecikmiş eğer regıla dönmezse test verin mutlaka çıkarTest yapmam mı yaptim ama testlerde çıkmadı bu olaydan önce eğer üstüne görmeyse bu 5 6 gün sonra çıkar yaziyo internette pazartesi ye kadar olmazsam kan vereyim diyorm
Pazartesi ye kadar olmazsam sağlık ocağında vericem ama olsa testlerde çıkardı diye düşünüyorumBaya gecikmiş eğer regıla dönmezse test verin mutlaka çıkar
Normalde gecikmeniz olur muPazartesi ye kadar olmazsam sağlık ocağında vericem ama olsa testlerde çıkardı diye düşünüyorum
Normalde gecikmeniz olur mu
Bazen tam gününde Bazen gecikiyoNormalde gecikmeniz olur mu
Anladım o zaman gelişme olursa yazınBazen tam gününde Bazen gecikiyo
Bu saat oldu dha adet olmadım bekliyorum adet belittimdr yok şuan eğer olmazsam salı günü haber veririmAnladım o zaman gelişme olursa yazın
İnşallah, bende bekliyorum belim agrıyorBu saat oldu dha adet olmadım bekliyorum adet belittimdr yok şuan eğer olmazsam salı günü haber veririm
Merhaba test yaptınız mıMerhaba 2 senedir çocuk istiyorum 3 düşuğüm var burda da konu açmıştım hep şimdi ben 5 inde adet olmam gerekiyordu olmadım dün gece afedersiniz ama peçeteye silince böyle pembe kahverengi karışık leke geldi adet oluyorm sandım ama ondan sonra her tuvalete gittiğimde baktım olmamışım peçeteye de bisey gelmedi adet gecikmesinden sonra üstüne görme yaşanır mi peki