Kızlar hadi hepimiz hamilelik öncesi belirtilerimizi paylaşalım burda ben kızımda adetim geçmeden anlayamadım :) 19 yaşında anne oldum şimdi kısmetse ikinciyi istiyoruz bakalım hayırlısı....
aşırı şekilde gazım oldu canım gazman gibiydim öğrenmeme 2 hafta kala gerçi hala devam ediyor ama aşırı halsizlik, yorgunluk ve sürekli adet olacakmışım gibi bir his vardı içimde. geceleri uykudan sürekli uyandım buda hala devam ediyor. ve iştahim aşırı şekilde açıktı
Adet gecikmesinden önce testte belli oluyor mu canim benim de belirtilerim var ama bilemiyorum karnım da batmalar sancılar goguslerimde aci var akıntım da çoğaldı hafif de bulantilarim oluyor
benimde ilk defa bu ay yumurtlama günümden bu yana hala kasık ağrılarım devam ediyor özellikle bugün arabada farkettim yolda çukurdan tümsekten falan geçince daha çok acıyo merdiven çıkarken acıyo falan umarım bu ay (+) görürüm =)
Mrb arkadaslr oncelikle hamile.olan arkadslarma hayirli olsun rabbim hayirlisiyla evlatlarnzi kucagnza almayi nasip etsin ben pcosum ekimde bir.kurtajm oldu bu ay tedavye basladm tekrar klomen kullandm ve 2 martta catlatma ignemi oldum dun aksam kuyruk.sokumumda.cok siddetli agrilar oldu daha adetime var 15 mart.bat ilac kullanmadan zaten adet olamyrun var.mi bnm gbi olupta hamile.olan bana yardim edin arkadaslr