Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet gecikmesinden önce hamilelik belirti verir mi?
pek çok kaynakta hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesi olarak geçiyor, ancak ben hamile arkadaşlarımdan öğrenmek istiyorum, adetiniz gecikmeden önce kendinizde değişiklikler hissettiniz mi? ne gibi belirtiler yaşadınız lütfen paylaşır mısınız?
pek çok kaynakta hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesi olarak geçiyor, ancak ben hamile arkadaşlarımdan öğrenmek istiyorum, adetiniz gecikmeden önce kendinizde değişiklikler hissettiniz mi? ne gibi belirtiler yaşadınız lütfen paylaşır mısınız?
bayanlar geçen ay 30 da adet oldum...........ıkı gun once sadece pecedete bellı belırsız kan vardı dünde..bugun yok.....acayıp karnım ve göguslerım agrıyo fıkrı olan yazabılır mı hamıle olupta ustune görme bumu oluyor
Kizlar merhaba bisey sorucam Benim adetime 1 hafta var ama yumurtlama gunumden beri kasik agrim ve doluluk hissi var.suanda da mide bulantilarim ve ayaga kalkinca basdonmelerim var ve inanilmaz sık sekilde idrara cikiyorum akintim da var gibi. Hamileysem de bu kadar belirti adete 1 hafta kala ortaya cikar mi ? Yasayanlar ya da bilenler bi fikir verin nolur ya