• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesinden önce hamilelik belirti verir mi?

010712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.488
812
198
pek çok kaynakta hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesi olarak geçiyor, ancak ben hamile arkadaşlarımdan öğrenmek istiyorum, adetiniz gecikmeden önce kendinizde değişiklikler hissettiniz mi? ne gibi belirtiler yaşadınız lütfen paylaşır mısınız?

pek çok kaynakta hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesi olarak geçiyor, ancak ben hamile arkadaşlarımdan öğrenmek istiyorum, adetiniz gecikmeden önce kendinizde değişiklikler hissettiniz mi? ne gibi belirtiler yaşadınız lütfen paylaşır mısınız?

ben kokulara karşı aşırı duyarlı olmuştum.:44:

bayanlar geçen ay 30 da adet oldum...........ıkı gun once sadece pecedete bellı belırsız kan vardı dünde..bugun yok.....acayıp karnım ve göguslerım agrıyo fıkrı olan yazabılır mı hamıle olupta ustune görme bumu oluyor
:nazar:

ben 2 aylık hamileyim. adet günümden önce hamile olduğumu öğrendim. öncesinde 2 hafta idrar zoru ile uğraştım. yanmalar, sık tuvalete çıkmalar falan..

Ben öğrendiğimde 2 gün geçmişti sık idrara çıkma ve kasık ağrıları yaşadım...

Kizlar merhaba bisey sorucam
Benim adetime 1 hafta var ama yumurtlama gunumden beri kasik agrim ve doluluk hissi var.suanda da mide bulantilarim ve ayaga kalkinca basdonmelerim var ve inanilmaz sık sekilde idrara cikiyorum akintim da var gibi. Hamileysem de bu kadar belirti adete 1 hafta kala ortaya cikar mi ? Yasayanlar ya da bilenler bi fikir verin nolur ya

Back
X