Adet gecikmesinden kaç gün sonra pozitif çıktı??

lale1404

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
177
57
24
Mrb gebeliğinizi idrar testinde adet gecikmesinden kaç gün gün sonra öğrendiniz yada adetiniz gecikince negatif görüp sonrasında pozitif görenler bilgi verebilir misiniz yarın adetimin 6. Gün gecikmesi ve 7. Gün regl olmazsam test yapmayı düşünüyorum.

test yaptınız mı

Benimde gecikti 6.günün sabahı adet oldum

Ben adetten önceki akşam erken gebelik testi yaptım pozitifi gördüm Allah’ın izniyle 4. Gün kan testi verdiğimde de 1432 beta hcg inş allahım isteyen herkese nasip eder

benimde adetim 3 gun gecikti belirtiler var mided yanmasi, gogus sismesi, kasik agrilari ama dun erken gebelik testi yaptim negatifti umutlanmak istemiyorum ama bir yandanda rahat edemiyorum acaba boyle olup sonra hamile oldugunu ogrenen varmi

bende ilk gebeligimde 10 gün gecikme olmustu test yaptim negatifti sonra 20 gun gecikme olunca bidaha yaptım ama belirtilerde baslamisti ufaktan tiksinmeler ates basmasi filan öyle gozuktu megerse gec dollenme olmus yani varsada cikmayabiliyo

Merhabalar yumurtlamanızı takip ettiniz mi ben adetimin ilk gününden 30. Güne kadar yumurtlamadım sonra da takip edemedim bıraktım. Son adet tarihim 13 Kasım 12 aralığa kadar yumurtlamadım takip etmedim. 26 Aralık'ta kan testi negatif çıktı. Ama kasıklarım o kadar şiş ve sert ki tam diyorum adet oldum sulu şeffaf akıntı geliyor normalde leke gelirdi acaba mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…