Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yaptınız mıMrb gebeliğinizi idrar testinde adet gecikmesinden kaç gün gün sonra öğrendiniz yada adetiniz gecikince negatif görüp sonrasında pozitif görenler bilgi verebilir misiniz yarın adetimin 6. Gün gecikmesi ve 7. Gün regl olmazsam test yapmayı düşünüyorum.
Benimde gecikti 6.günün sabahı adet oldumMrb gebeliğinizi idrar testinde adet gecikmesinden kaç gün gün sonra öğrendiniz yada adetiniz gecikince negatif görüp sonrasında pozitif görenler bilgi verebilir misiniz yarın adetimin 6. Gün gecikmesi ve 7. Gün regl olmazsam test yapmayı düşünüyorum.
Benim bugün 9. Gün hala olmadımBenimde gecikti 6.günün sabahı adet oldum
Yaptım negatif çıktı ama bugün 9. Gün hala olmadımtest yaptınız mı
umarım geç döllenme olmuştur ve o yüzden çıkmıyordur 12. güne kadar bekle hala olmazsan hormon testi yaptır.Yaptım negatif çıktı ama bugün 9. Gün hala olmadım
Yarın kan ver benceBenim bugün 9. Gün hala olmadı
İnşallah geç döllnme olmuştur ama bende ynei guatr çıktı gecikmenin sebebi bu da olabilir diye düşünüyorumumarım geç döllenme olmuştur ve o yüzden çıkmıyordur 12. güne kadar bekle hala olmazsan hormon testi yaptır.
Birazdaha beklemek istiyorum gecikmenin sebebi guatr da olabilirYarın kan ver bence
Ha bilemicem o zaman benim adetim düzenlidir ilk defa gecikme yaşadım ama malasefB
Birazdaha beklemek istiyorum gecikmenin sebebi guatr da olabilir
Sonuc ne oldu acabaB
Birazdaha beklemek istiyorum gecikmenin sebebi guatr da olabilir