A abirisebil Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2024 14 2 29 Çarşamba 18:45 Konu Sahibi abirisebil #1 Merak ediyorum en çok ne kadar gecikmeyle hamile olduğunuzu öğrendiniz hanımlar
SulErzkn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 1.026 594 Çarşamba 18:47 Konu Sahibi abirisebil #2 Düzenli olurdu, takvime çok uyardı, 2gun geçince şüphelendim 4.gun test yaptim pozitifti, keisn olsun diye ertesi günde test yaptım böyle ogrendim
Düzenli olurdu, takvime çok uyardı, 2gun geçince şüphelendim 4.gun test yaptim pozitifti, keisn olsun diye ertesi günde test yaptım böyle ogrendim
M mam21 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Kasım 2024 29 63 28 Çarşamba 18:48 Konu Sahibi abirisebil #3 Ben adet gecikmeden 4 gün önce öğrendim erken gebelik testi ile
A abirisebil Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2024 14 2 29 Çarşamba 18:53 Konu Sahibi abirisebil #4 mam21 .!.: Ben adet gecikmeden 4 gün önce öğrendim erken gebelik testi ile Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olursa sanırım bu kadar erken öğrenilmeyebilir değil mi erken öğrenmişsiniz, sağlıkla büyütün evladınızı cevap için teşekkür ederim
mam21 .!.: Ben adet gecikmeden 4 gün önce öğrendim erken gebelik testi ile Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olursa sanırım bu kadar erken öğrenilmeyebilir değil mi erken öğrenmişsiniz, sağlıkla büyütün evladınızı cevap için teşekkür ederim
A abirisebil Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2024 14 2 29 Çarşamba 18:53 Konu Sahibi abirisebil #5 SulErzkn .!.: Düzenli olurdu, takvime çok uyardı, 2gun geçince şüphelendim 4.gun test yaptim pozitifti, keisn olsun diye ertesi günde test yaptım böyle ogrendim Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ediyorum
SulErzkn .!.: Düzenli olurdu, takvime çok uyardı, 2gun geçince şüphelendim 4.gun test yaptim pozitifti, keisn olsun diye ertesi günde test yaptım böyle ogrendim Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ediyorum
M mam21 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Kasım 2024 29 63 28 Çarşamba 18:54 Konu Sahibi abirisebil #6 abirisebil .!.: Geç döllenme olursa sanırım bu kadar erken öğrenilmeyebilir değil mi erken öğrenmişsiniz, sağlıkla büyütün evladınızı cevap için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Geç döllenme nasıl oluyo bilmiyorum 14. Gün olduğunu düşünüyorum. İlişkiden 6_7 gün sonra testte çıkıyor sanırım
abirisebil .!.: Geç döllenme olursa sanırım bu kadar erken öğrenilmeyebilir değil mi erken öğrenmişsiniz, sağlıkla büyütün evladınızı cevap için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Geç döllenme nasıl oluyo bilmiyorum 14. Gün olduğunu düşünüyorum. İlişkiden 6_7 gün sonra testte çıkıyor sanırım