adet gecikmesinden kac gun sonra gebelik testi kesin sonuc verir??

nacwes

Hayeller hayatlara doğru... 🙏🧿❣️
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
743
579
323
İzmir
Mrb arkadaslar ya adetim geceli 2 gun oldu bu sabah test yaptim negatif cikti erkenmi yaptim sizce testi kac gun sonra belli olur..?? yarin kanda baktirsam mi acaba.....

Merhaba arkadaşlar,
Adetim 35 günde bir oluyor bu ay 5 gün gecikti hala da olmadı ikinci gecikme gününde test yaptım negatif kan testi henüz yapmadım sormak istediğim böyle idrarda negatif olup hamile olan var mı ? Hiçbir belirti yok henüz doğal olarak karın şişliği ve kasık batması var ????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm oluyo bazen ama kanda kesin kendini yıpratma bence yarın git kandan baktır......

Beklemeyi düşünüyorum ya etrafındakilerde ümitlenince üzülüyorum bekleyim olmazsam yaptırcam artık

Mrb arkadaslar ya adetim geceli 2 gun oldu bu sabah test yaptim negatif cikti erkenmi yaptim sizce testi kac gun sonra belli olur..?? yarin kanda baktirsam mi acaba.....
Benim ilk cikmadi 4 gun sonra cikmisti ilk erken test yaptım su 20 tl olanlardan onlarda negatif sonuc vermişti:)

Evet benim aldığımda hassas olan testti ondan pek ümidim yok doğrusu bu arada yardımsever cevaplar için herkese teşekkürler.

Merhaba bende aranızda yeniyim bu konu altında sormak istedim size çünkü benimde regl geçikmem oldu 5gün kadar önce aylarda bi düzensizlik yada gecikme olmamıştı hiç bi süredir bugün idrar testi yaptım fakat negatif çıktı ama ben yinede emin değilim kan testi yaptırsam sonucu ne kadar sürede teslim ederler ve sizce hamile olma ihtimalim varmı eşimle klasik yoldan korunuyoruz genelde dışarı boşalma şeklinde biraz utanarakda olsa soruyorum bebişimiz olabilir mi ? Ve kan testi için bi kaç gün daha beklesem mi ?? 😳

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar selamlar yardımınıza ihtiyacım var. Sorumu bir iki başlık altına daha yazdım insan umutsuz hissedince derdine ortak arıyor sanırım...Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.16 mayıs'ta bir düşük yaptım sonra 3 ay regl olmadım. ilk adetim Agustos 20 daha sonra Eylül 13 ya da 16 (lekelenme mi kanama mı adet baslangıcı sayılıyor bilemiyorum.), en son olarak da Ekim 12 de adet oldum. Buna göre 27 Ekim'de yani 3 gün önce kan testi yaptırdım 1.20 den küçük negatif sonucunu aldım. Bugun son adetimden itibaren 30. gündeyim.Hala regl olmadım ovulasyon testi dun cok silik bugun de silik ama düne göre daha belirgin ikinci cizgiyi verdi(control çizgisinden açık renk yine de) predictor early kan testi yaptırdıgım gün gölge gibi pembeydi normal predictor negatif.kan testi kesin sonuç biliyorum fakat sizce yine de hamile olma ihtimalim var mı ? sattan itibaren 27. günde kan testi yaptırmak erken mi? lütfen yardım edin. 3 ay regl olamadım 3 aydır da ugrasıyoruz düşükten beri tüm sinirlerim laçka oldu. Karamsarlık için daha erken biliyorum fakat yasım 35 kısmetse ben de bir an önce anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…