- 25 Temmuz 2024
- 51
- 19
- 24
-
- Konu Sahibi beyzaa1607
Amin , Allah herkesin gönlüne göre versinGebelik testi de yap canım büyük ihtimalle hamilesin Rabbim isteyen herkese nasip etsin dek düz versin
Erken gebelik değil ovulasyon pozitif çıktı resimde de eklediğim gibi 4 gün gecikti göğüs hassiyetim ve akıntım var gebelik testi yapmalı mıyım ovulasyon testinin bu kdr belirgin çıkması kafamı karıştırdıSonuc ne oldu test yaptiniz mi
Ovulasyon testi pikse genelde hamilelik oluyor İnsallah hamilesinizdir kac kere denedim hic pik yakalayamadim adetime yakin zaten hamile de degilmisim bence sabah bi test yapin gogus hassasiyeti zaten hamilelik belirtisi diyolar kasik agriniz varmiErken gebelik değil ovulasyon pozitif çıktı resimde de eklediğim gibi 4 gün gecikti göğüs hassiyetim ve akıntım var gebelik testi yapmalı mıyım ovulasyon testinin bu kdr belirgin çıkması kafamı karıştırdı
Evet gebelik testi de yapın tabii ki 4 güb gecikme olmuş çıkacaktırErken gebelik değil ovulasyon pozitif çıktı resimde de eklediğim gibi 4 gün gecikti göğüs hassiyetim ve akıntım var gebelik testi yapmalı mıyım ovulasyon testinin bu kdr belirgin çıkması kafamı karıştırdı
Kaşık ağrısı vs yok sadece göğüs haysiyeti ve akıntı var ve aşırı duygusalımOvulasyon testi pikse genelde hamilelik oluyor İnsallah hamilesinizdir kac kere denedim hic pik yakalayamadim adetime yakin zaten hamile de degilmisim bence sabah bi test yapin gogus hassasiyeti zaten hamilelik belirtisi diyolar kasik agriniz varmi
İnşallah hayırlısı olsunEvet gebelik testi de yapın tabii ki 4 güb gecikme olmuş çıkacaktır
Bence hamilesiniz insallah istediginiz gibi olurKaşık ağrısı vs yok sadece göğüs haysiyeti ve akıntı var ve aşırı duygusalımpcos olduğu için gecikmeler oluyor yumurtlama takip amaçlı ilk defa ovulasyon testi denedim gecikmem de olunca pozitif aşırı belirgin olunca kafam allak bullak oldu
Herkesin gönlüne göre versin AllahBence hamilesiniz insallah istediginiz gibi olur
Sonuçççç ??Herkesin gönlüne göre versin Allah
Hala regl olmadım adetim 15 gün gecikti göğüs hassiyetim var 1 hafta gecikince yaptım idrarda negatifti birdaha da yapmadımBende aynı durumdayım ya sonucunuz ne çok merak ettim
Hala regl olmadım 15 gün geçti . 1 hafta gecikmeden sonra test yaptım negatif ama belirti olarak da göğüs hassiyetim varBende aynı durumdayım ya sonucunuz ne çok merak ettim
Aslında pcos düzensiz regl yapar ama İlk defa gecikti diyorsunuz kan verin öyleyse 15 gün olmuşHala regl olmadım 15 gün geçti . 1 hafta gecikmeden sonra test yaptım negatif ama belirti olarak da göğüs hassiyetim var
15 gün geçti benimde ve dün ki testim negatifti bu geç döllenme bu kadar geç oluyor mu kendimizde görücez artık galibaHala regl olmadım 15 gün geçti . 1 hafta gecikmeden sonra test yaptım negatif ama belirti olarak da göğüs hassiyetim var
Geç döllenme olabilir bence kan vermelisin inşallah vardırmerhaba önceki yorumları okudum benim de yaklaşık 16 gündür ov testim ya pik ya orta görünürlükte. bugün erken gebelik testi denedim bi şey göremedim. kan vermeli miyim sizce