adet gecikmesi

p a t u l i

👨‍👩‍👦 ❤ 🍀
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
3.932
9.391
158
adetim 3 gün gecikti ilk gün hafif bi pembe leke şeklinde 1 defa çamaşırım lekelendi. adet olacakmış gibi hafif kramplar oluyor. yatmadan önce sürekli acıkıyorum. yumurta akı gibi akıntım var ve 10dk da bir tuvalete çıkıyorum bugünde ishal oldum :( ( folidoce 400 mcg/2 kullanıyorum) bu olay gebelikle ilişkilendirilebilir mi

adetim 3 gün gecikti ilk gün hafif bi pembe leke şeklinde 1 defa çamaşırım lekelendi. adet olacakmış gibi hafif kramplar oluyor. yatmadan önce sürekli acıkıyorum. yumurta akı gibi akıntım var ve 10dk da bir tuvalete çıkıyorum bugünde ishal oldum :KK43: ( folidoce 400 mcg/2 kullanıyorum) bu olay gebelikle ilişkilendirilebilir mi

Bende az önce konu açtım. Aynı şekilde bugünüde sayarsam 3 günlük gecikme var. Kasıklarım ağrıyor. İshal durumuda var ama gebelik planımız olmadıgı için öyle bir durum olursa sürpriz olur. Ben eşimin gelmesini bekliyorum. Acile gidip şu ağrıma çare bulmam lazım. İlaç içtiğim halde ara sıra feci agrı giriyor.

Bende az önce konu açtım. Aynı şekilde bugünüde sayarsam 3 günlük gecikme var. Kasıklarım ağrıyor. İshal durumuda var ama gebelik planımız olmadıgı için öyle bir durum olursa sürpriz olur. Ben eşimin gelmesini bekliyorum. Acile gidip şu ağrıma çare bulmam lazım. İlaç içtiğim halde ara sıra feci agrı giriyor.
Hım ben gebelik planlıyodum inşallah hayırlısı neyse o olur hakkımızda. Acile Gidersen eğer sonucu paylaşır mısın

Back