Adet gecikmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.175
148
Kizlar merhaba ben 4 yillik evliyim 3 kere dusuk yaptim ve en sonki dusugumun ustunden 15 ay gecti . klomen tedavisi goruyorum bu 5.ayim 2 ay yumurtaliklarim hic calismadi 3 aydir calisiyor buyuyor doktor catlatma ignesi verdi ve hep gununde adet oldum agustosun 9 unda regl oldum . yine klomen kullandim ve 3 yumurtam gelistigi icin doktor catlatma ignesi vermedi . simdi benim 7 sinde olmam lazimdi olmadim surekli adet agrim var ama gelen giden yok . 3 gun gecmesi sizce onemlimi kist filan olmus olabilir mi . test de yapamiyorum yapinca cok uzuluyorum.hayattan kopuyorum resmen kizlar beklemelimiyim biraz daha

canım geçmiş olsun kist ve enfeksiyonlarda adet gecikmesine neden oluyor malesef

Aynen canim ama cok sukur gecen ay kist filan olmadi 10 gun gecmesine bile doktorlar pek onemsemiyorlar strest vs de etkiliyor. Suan 5 gunum gecti gecen aydan cok beklentim vardi bu ayda hic yok surekli heveslenip hayallerim suya dusuyor bu da benm.sinavim.iste herseyin hayirlisi olsun bu ay o yuzden hic heves etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…