mrb ayni durumdayiz .
benimde genelde adetlerim duzenlidir.pazar gunu adet olmam gerekiyordu olmadim.
orucluyum sinir yapti.sanci ve siskinligim var olucak gibiyim olsam rahatlasam diyorum.
ama olmasam daha iyi cunku bebis istiyoruz 5 yildir olmadi.bakalim hayirlisiyla ...
sizde varmi bebek ?yasiniz kac ?sat ne zamandi?
farkli bir agrin varsa kist olmus olabilir yada yumurtan catlamamistir biraz gecikmeden sonra olursun.
mrb ayni durumdayiz .
benimde genelde adetlerim duzenlidir.pazar gunu adet olmam gerekiyordu olmadim.
orucluyum sinir yapti.sanci ve siskinligim var olucak gibiyim olsam rahatlasam diyorum.
ama olmasam daha iyi cunku bebis istiyoruz 5 yildir olmadi.bakalim hayirlisiyla ...
sizde varmi bebek ?yasiniz kac ?sat ne zamandi?
farkli bir agrin varsa kist olmus olabilir yada yumurtan catlamamistir biraz gecikmeden sonra olursun.
Hiimm o zaman seninki stresten kaynaklanan bir gecikme olabilir cnm.bende 24 mayısta oldum .28 günde bir olurum ama olmadim..okadar hayal kırıklığı yasadimki test yapmaya korkuyorum gelicek gibi sancim var.hic umutlanip sonrasında uzulesim yok cnm kalsın en iyisi benim kirmizilari kendi haline bırakalım ne hali varsa görsünler .Merhaba. Benim gibi biri daha . ben bekarim aslinda bekar da denilmez nişanlıyım nikah yok daha. Öyle çocuk olacak derecede yakinlasmadik. Heralde hamile olursam tip tarihine geçerim
Cidden bende de sinir yapiyor. Rahatlamak istiyorum iyice . 28 gune bir olurum mayis 26da olmuştum sanırım gecen ay. Zor valla
Siz test yapsaniz cikar test yapsaniza? :)
Evet cnm adet sokturucu olarak kullaniliyor. Cogu kadinda etki ediyor ama bende etmedi maalesef. Bugun de olmadim. İyice catlicam yahu. Civanpercemini aktardan temin edebilirsin normal cay gibi demleyip iciyosunCnm bisey sorucam ilk msjinda civan percemi içtim demissin.o bir bitki mi ne ise yarıyor nsl içilir ?
Hiimm o zaman seninki stresten kaynaklanan bir gecikme olabilir cnm.bende 24 mayısta oldum .28 günde bir olurum ama olmadim..okadar hayal kırıklığı yasadimki test yapmaya korkuyorum gelicek gibi sancim var.hic umutlanip sonrasında uzulesim yok cnm kalsın en iyisi benim kirmizilari kendi haline bırakalım ne hali varsa görsünler .
mrb problem hallodumu???.Umarim stres kaynaklidir ve bir problem cikmaz cnm...
mrb problem hallodumu???.
ben 7 gunluk gecikmeden sonra hastalandim.
kiz kardesimde senin gibi bekar.o da 10 gundur gecikme yasiyor.
civanpercemini ona tavsiye ettim bakalim ne olacak.doktorada gidecek bugun ultrason istemis.
ben diyorum bu gecikmeler stresten ve uyku duzeni degisince oluyor .malum sahur biraz denge degistirmistir.
Ayni durumu bende bazen yasiyom ve biran once adet olayim diye icmedigim sey kalmiyo
Bunlarin arasindan en ise yarayanlari adacayi, kola ve redbull. Sizde deneyin belki sizinde isinize yarar
Valla Canim bu gidişle beni anca jinekolog paklar gibi ama hadi hayırlısı
Orucun etkisindendir o. Bitki çayları tüket
Şuanda bende olmadım. .
hamile değilim. .
stres ağrı yapıyor. .
Pko iletiBende de daha once hic olmayan agrilar meydana gelmeye başladı. Bir kısmı psikolojik sanirim
Pko ileti
kusura bakma 2 kere alıntılamış olacağım galiba ama redbulla kola ne alaka yahu? Hayatimda ilk defa duyuyorum