• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi :(

axi___

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
400
33
118
A.B.D.
Normalde her ayın 10 ve 12 arası kesin adet olurdum.. 22 yasındayım bugüne kadar hiç gecikme filan yaşamadım.. geçen ay 26sında oldum.. bu ay hala olamadım.. Sizce doktora gitmeli miyim yoksa normal bişey mi bu gecikme.. Başıma hiç gelmediği için bilmiyorum kist filan olabilir mi diye korkuyorum.. Bunuda kafaya takınca iyice stres oluyorum o yüzden de gecikiyor sanırım..

kist olsa bile korkmana gerek yok ki biçok kadında var miyom bende de var sadece adet duzensizliği yapıyordu o da doğum kontrol hapı kullandım ve gecti. mevsim gecişlerinde falan adet duzensizliği yasamak normal diye biliyorum ben eger devam ederse doktora görünürsün paniğe kapılma bence:19:

mevsim geçişleri, stres, yediğin içtiğin şeyler bile etkileyebilir..bir kaç gün geç yada erken gelmesinden birşey olmaz tek derdin bu olsun..

Son düzenleme:
Kızlar ben adet günlerimi takip etmiyorum açıkçası ve tahminimce benimde yaklaşık 1 ayı geçik adet olmadım yani en son 1 ay 4-5 gün önce oldum 16 yaşındayım bu da dipnot olsun. sizce kötü birşey var mıdır endişeleniyorum

Back