Adet Gecikmesi??

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Kızlar 2,5 aydır adet görmüyrum ilk başta sıkıntı yapmadım ama şimdi korkmaya başladım genelde gecikiyordum hep ama hiç böyle olmamıştı neredeyse 3 ay olacak :2: Cidden korkmaya başladım sizce önemli bir şey midir doktora gideyim mi yoksa böyle gecikmeler normal mi 18 yaşındayım bu arada :18:

kadın hastalıklarından alman gerekir diye biliyorum kilo problemin yada tüylenme gibi sorunların varmı

Hemen hemen senin yaşındayken bana da olmuştu aynısı sınav yılındaysan stresten falandır, doğal yani
Ama doktora git bir kist taraması yapsın :18:

Hemen hemen senin yaşındayken bana da olmuştu aynısı sınav yılındaysan stresten falandır, doğal yani
Ama doktora git bir kist taraması yapsın :18:

Evet sınav yılındaydım,sınav sonuçları yerleştirme sonuçları derken stres olduğu doğrudur
Ama insan yinede korkuyor aldım kadın hastalıklarına randevu bakalım inşallah bir şey yoktur

Hangi bölüme randevu alayım peki dahiliye falan mı yoksa kadın hastalıkları mı :26:

kadın hastalıkları gitmelisin benimde 2 ay gecikti bende gittim daha yeni ultrason çekildi polikistiik over çıktı hormon testi yapılacka hatta konud aaçtım , mutlaka git

Son düzenleyen: Moderatör:
sağlık konularını asla hafife alma. bence ilk önce ailene söyle. yaşından dolayı hormon bozukluğu vardır diye düşünüyorum ama annenle paylaşmadın mı hiç?

kadın hastalıkları gitmelisin benimde 2 ay gecikti bende gittim daha yeni ultrason çekildi polikistiik over çıktı hormon testi yapılacka hatta konud aaçtım , mutlaka git

Aldım canımm randevu inşallah bir şey çıkmaz :2:
Sanada geçmiş olsun inşallah ikimizdede bir şey çıkmaz

sağlık konularını asla hafife alma. bence ilk önce ailene söyle. yaşından dolayı hormon bozukluğu vardır diye düşünüyorum ama annenle paylaşmadın mı hiç?

Annemde biliyor çok ısrar etti ama strestendir diye beklemek istedim biraz fakat arttık 2,5 ay olunca ister istemez bende korktum randevu aldım haftaya perşembe gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…