• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesi :(

ilkbahar_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
735
225
103
İzmir
kızlar adetim geçti.hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü hem prezervatifle korunuyoruz hem de adet belirtilerim var. ara sıra karnıma ağrı saplanıyor,göğülslerim çok hassas. fakat bu gecikme beni çok geriyor karnım tef gibi oldu şişim sanki adet söktürücü bildiğiniz bişeyler var mı daha önce böyle bi sorunum olmamıştı :((

hala adet olmadım. dün gecem çok sıkıntılı geçti alevler bastı uyuyamadım. sabah bir damla sulu kan bile denemeyecek sarıdan koyu renk bişi geldi. şimdi gene tık yok. ölücem sıkıntıdan ağlıyorum 1 saattir :(

kızlar adetim geçti.hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü hem prezervatifle korunuyoruz hem de adet belirtilerim var. ara sıra karnıma ağrı saplanıyor,göğülslerim çok hassas. fakat bu gecikme beni çok geriyor karnım tef gibi oldu şişim sanki adet söktürücü bildiğiniz bişeyler var mı daha önce böyle bi sorunum olmamıştı :((

mrb eskı adı farlutal suan kı ismi tarlusal dıye ilaç var onu kullna bılırsın söküyor

ben pko olduğum için her ay bu sorunu yaşıyordum. bu ay tam farlutal kullanacktm ki hakkında yazılanları okudukça kullanmama kararı aldm. ve daha öncede uyguladğm maydonoz suyu geldi aklıma söktürücü olrak. ve uyguladm.2 gün erken geldi yaa mucize bi bitki bu. rabbim büyüksün

Aspirin almanızı öneririm, yan etki yapmadan kanı sulandırıcı etkisi var.

ya prezervatif delikse..hamile olmdığınızdan emin olana kadar bence hiç bişey kullanmayın.maydonoz düşük sebebi...testlerinizi yaptırın on göre ilaç alın hem zaten hamilelik belirtileriyle adet belirtileri arasında pek bi fark yok.allaha emanet olun...

dün adet oldum sonunda. fakat çok ağrım var ve afedersiniz sökülmedi kahve koyu koyu geliyo. 3. günü yani yarın doktora gdicem bi hormon testi ultrason falan baksın diye. kist falan vardır Allah korusun,korktum :(

bugün doktora gitttim. ultrasonda herhangi bir kist ya da kötü bir durum rastlanmadı. bir de kan alındı hormonlarıma bakılcak. ondan da ii sonuç alırım inş

Bende 1.5 senelik evliyim 8 ay dogum kontrol hapi kullandim. Sonra biraktim 3 ay zamaninda oldum sonra 2.5 ay geciktim doktora gittim sokturucu verdi kullandim oldum ve hormon testi yaptirdim hormonlarim duzensiz dendi. Bekar zamanimdada oluyordum ve bu olydan gercekten biktim triod dan olabilir dedi doktor. Cok korkuyorum cocugum olmaycak diye :( tekrar gidicem crsamba gunu ins guzel seyler soyler doktormm :-)

Back