adet gecikmesi

tubacesmeliler

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
3
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim bi sorun olacaktı.ben hazirandan beri yasmin hapını bıraktım 7 aydır korunmuyoruz.geçen ay adetim 20 gün geçti doktora gittim plikistik over olabilir dedi ama tedavi etmeye gerek yok henüz 1 sene olmamış dedi.bu ayda adetim 15 gün geçti tahlil yaptım 5 gün geçmişken ama yoktu bişey sizce neden gecikme oluyor bilginiz varmı?

canım bence doktorunu değiştir başka bi doktora git derim ben. ne demek 1 yılın dolmamış ya bu tür drlara kıl oluyorum yaa.. bende ilk başta bi dr a gitmiştim daha bir yıl dolmamış diyip gönderdi. ben de başkasına gittim ve neler çıktı neler.. rahim şekil bozukluğu çıktı hormon düzensizliği de çıktı.. şimdi işte tedaviye başlayacam allah izin verirse inşallah.. bence başka bi dr git de aklındaki soru işaretleri gitsin..

kesinlikle arkadaşa katılıyorum başka doktora git pkosun ve adet düzensizliği var boşuna bekleme cnm başka doktorada 1 sene doldu de bende aman almıyorlar 1 sene dolmadan diye boşu boşuna bekledim hormon düzensizliği çıktı eşekler gibi pişmanım baştan gitseydim bu kdr beklemzdim bide üzmek istemem ama tedavi olmadan bebeğin olması düşük ihtimal

çok teşekkür ederim arkadaşlar mesajlarınız için.başka bi doktora danışayım belki dediğiniz gibi kötü bi hastalığa karışmayalım.en azından tedavi görüp bebişimiz olsun.gerçekten kafayı yicem düşünmekten neden bebiş olmuyor diye ( bugün adetimin üstünden 15 gün geçti hala bi ağrım sızım yok ne zaman hastalancam onuda bilmiyorum ama en yakın zamanda gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…