adet gecikmesi..

hgsmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.332
231
163
merhaba doktor hanım.. yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz..doktora gittik testlerimizi yaptırdık herhangi bir sorun çıkmadı..

geçen ay adetimde bayram tatili araya girdiği için doktora gitmedim hem 1 ay kafa dinlemek istedim..

adetlerim genelde hep düzenlidir..

29 ağustos
25 eylül
23 ekim

ve bu ay hala regl olmadım..yine negatifi görücem diye test yapmaya korkuyorum o yüzden yapmadım..bir hafta geçti daha regl olmadım..sadece 23 kasımda 1 damla farkedilmiycek şekilde açık kahverengi bi leke geldi...ondan sonrada daha hiç gelen giden yok..zaten o lekeyide şans eseri gördüm yoksa belkide görmeyede bilirdim..

şimdi benim size sorum adetim gecikmesinde acaba başka bir neden olmuş olabilirmi?

Merhaba adet gecikmesi gebelik testi negatif ise o ay yumurtlama olmadığında ya da yumurtalıkta kist olduğunda da olabileceğinden muayene olmadan bir şey söylemek zor. Hormon testlerinizin bazıları da buna neden olabilri. Tiroid süt hormonu gibi. Sevgiler.

ben 16 temmuzda missed miscarriage dolayisiyla kurtaj oldum ve bu 2. defa oluyor.1 eylul itibari ile turkiyede gorundugum doktor tavsiyesi ile gunde 1 kere folicode ve ecopirin, haftada 2 kere ise benexol b12 kullaniyorum. ekim'den beri bebek denemeleri yapiyoruz ama adetlerimde hala duzensizlik yasiyorum.pazartesi gunu yaptigim test negatif ve adetim gecikmeye devam ediyor.acaba kullandigim ilaclardan mi oldu bunlar?bir sorumda ,ornek olarak, 1. ay 28 gun, 2.ay 38 gunde bir adet gorme ve bunun boyle devam etmesi gibi bir durum olabiliyormu?

adet tarihlerim
16 temmuz-kurtaj
22 agustos- ( fark-31 gun )
29 eylul - ( fark-38 gun )
27 ekim - ( fark-28 gun )

umarim benim sorunuma da isik tutarsiniz.cok tesekkur ederim simdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…