How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adet geçikmesi

izmir_li

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
26
0
16
İzmir
6 ağustosta olmam gerekirken hala adet göremedim, doktora gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor normaldir dedi, bundan 3 ay önce bebek düşürmüştüm geçen ay adetimi normal zamnında oldum bu ay adet görmeye başladığımdan beri ilk defa bu kadar geçikme oldu ara sıra karın ağrım oluyor adet olacakmışım gibi ama olmuyor, eeee ister sitemez insan stres oluyor olmadık bir yerde olur diye, adet söktürücü yazdırsamıydım sizce doktora gerçi kendi gerekli görse verirdi ama offff sıkıntılı bir durum.

6 ağustosta olmam gerekirken hala adet göremedim, doktora gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor normaldir dedi, bundan 3 ay önce bebek düşürmüştüm geçen ay adetimi normal zamnında oldum bu ay adet görmeye başladığımdan beri ilk defa bu kadar geçikme oldu ara sıra karın ağrım oluyor adet olacakmışım gibi ama olmuyor, eeee ister sitemez insan stres oluyor olmadık bir yerde olur diye, adet söktürücü yazdırsamıydım sizce doktora gerçi kendi gerekli görse verirdi ama offff sıkıntılı bir durum.

bebek dusurdugun ıcın normaldır belkı canım doktor daha ıyı bılır tabı bende de adet 13 de gelmedı daha da yok ama ben pcoyum bı kere hamıle kalman bıle olumlu bısı canım ıcını ferhat tut gelır olmasa da ıcının rahatlaması ıcın baska bı doktora gorun saglıklı gunler olsun Allah kucaklarımızı bebeklerle doldursun Aminn

bende bebeğin kalbi atmadığı için aldırmıştım kanaalr oldu pıhtı kaldı kanadı yumurtlama günü kanama oldu doktr için iyicetemzileniyo iyi dedi.sonra 12 gün gecikti bekledim adet oldum normale bindi senin de olur doktor bize 3 ay verdi bebek yapmamak için rahim toparlansın diye

Back