Adet gecikmesi

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
Arkadaslar adetim yaklaşık 5-6 gun gecikti. Belirtileri var aslında zaman zaman karnım agriyor. Goguslerim falan acıyor Karnimda sisti ama gel gelelim bı turlu adet olamadim. Mevsim degisikliginden falan mı acaba :S

hormon ve organlara en buyuk etkı eden şey strestir..

strese bağlı olabılır,anemı başlamışsa demır eksıklığınızden olabılır vb..

rica ederım..

benım 2 ayda bazen 3 ayda gelir stres durumuma bağlı..tabı anemımde var.. bu nedenle kıraza sardım bu ara..hem kan sulandırır..

Bende aynı durumdayım her ay düzensiz oluyorum. geçen sene doktora gittim küçük küçük kislerin var dedi doğum kontrol hapı verdi o bittikten sonra 1 2 ay düzenli oldu ama sonra yine başladı. Bide bende de anemi var kan hapı içiyorum geçen seneden beri ama bişey fark etmiyor

Bende bol bol kiraz yiyeyim bari. Zaten normalde adetlerim pek düzenli olmuyor ama su son 3 aydır gayet duzenliydi. O yuzden korktum.

geçmiş olsun..
benım arakadaşın adetı kıst olduğundan 20 gun bıtmedi..hapla küçülttuler kistlerını..
doğum kontrol haplarını ıse kullanmayı bıraktıktan sonra beden kendı biyosaatını başlatıyor..başa dönuluyor..
adet sökturuculer var kullanılıyor ama anemı olunca onuda kullanamıyoruz..
bnde o nedenle kıraza başladım..arada üzüm,incir vb yıyorum..ilk ay fayda gördum.. ama bu ayda gelir mı bılmıyorum..

Son düzenleme:
Bende bol bol kiraz yiyeyim bari. Zaten normalde adetlerim pek düzenli olmuyor ama su son 3 aydır gayet duzenliydi. O yuzden korktum.

inşallah sendede işe yarar..ilk ayımda farkettı benım sadece..arada üzüm,incir falanda ye kan açısından.. elden geldkçe stresten uzak dur tabi..en önemlisi bu..

Teşekkür ederim Tatlım sanada geçmiş olsun.
Banada zorla üzüm yedirmeye öalıştılar ama sevmiyorum ben yiyemiyorum bakim bende kiraz yiyiym bari inşallah iyi gelir.
Ama düzenli doktora gitmemizde fayda var..

Teşekkür ederim Tatlım sanada geçmiş olsun.
Banada zorla üzüm yedirmeye öalıştılar ama sevmiyorum ben yiyemiyorum bakim bende kiraz yiyiym bari inşallah iyi gelir.
Ama düzenli doktora gitmemizde fayda var..

teşekkür ederim

üzüm bnde sevmem şu çekırdeklı olanlarından krumuş varya iri..en fazla o faydalı..yedım maşallah

bı arkdaşta sevmıyorum ama kendıme harami yontemı uyguladım dedi;

evde hole ve odanın gırışıne bır kese üzüm koymuş..şimdi evde odadan odaya geçerken ya da holden geçmek ısterse bu üzümden 3 tane almak zorunda olduğunu düşünmüş..gir çık gir çık yedi tabi mecbur

hehe süpermiş yaa :) babamla annemde işte ondan almışlardı hergün söylüyorlardı yemiyordum sonra annem kavanoza koydu iş yerinde masana koy dedi. bende masama koydum canım sıkıldıkca 1-2 tane attım ama benden çok odama gelip giden yedi ve 1 haftada bitti :) bir dahada almadım unuttum öyle kaldı :)

:)) evde dene bırde hatun..belkı bu kez olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…