adet gecikmesi

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
96
İstanbul
kızlar ben bekar bi kızım adetim 4 gün gecikti kendimi çok kötü hissediyorm ya acaba kist falan mi var adet olmak için ne yapmalıyım bildiğiniz doğal yöntemler var mi ? 18 yaşındayım

kızlar ben bekar bi kızım adetim 4 gün gecikti kendimi çok kötü hissediyorm ya acaba kist falan mi var adet olmak için ne yapmalıyım bildiğiniz doğal yöntemler var mi ? 18 yaşındayım

canım merak etme 4 gun oncede olabılrsın 4 gun sonrada hele bı 10 gun gecsınde oyle telaşlan

19 yaşındayım ve bu sene jinekologlarla iç içe bir sene geçirdim. edindiğim bilgilere dayanarak cevap vermeye çalışacağım. bu yaşlarda adetin 1 haftaya kadar gecikmesi çok normalmiş. özelliikle stres gecikmede en büyük faktörlerden biri. endişelenmeni gerektirecek bir durum yok yani ama yine de için rahat değilse bir uzmana görün derim.

bu mevsimsel bişey galiba etrafımdaki kızların (bende dahil ) hepimiz aynı problemleri yaşıyoruz olcağımıızın belirtileri var ama olamıyoruz bi türlü acayip stresliyim ya olsa bi dert olmasa bi dert:18::18:

Canım bende 18 yaşındayımm..Geçen sene iki defa gecikti ilki 10 ikincisi 13 gün..yılda iki defa gecikmesi normalmiş..panik yapma

bir şey olmaz yahu. :) benim 3 ay gecikmişti yine de önemsiz dediler düşün. en fazla hormonal bir sorun olabilir, o da ilaçla düzeliyor endişe edecek hiç bir şey yok. kaldı ki seninki daha 1 hafta bile değil. bence turp gibisin. :)

benim zaten hep bir iki gün gecikir ama bu sefer çok olunca endişelendim hani etrafımdakilerede bakınca onlarda olmuo hepimiz bunu mevsime yorduk ama olmazsa bi giderim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…