Adet Gecikmesi

bahtsizbedevi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
3
0
36
İstanbul
Merhabalar,
26 yaşındayım ve yaklaşık 10 senedir adetim 1 kere bile gecikmedi. Bundan birkaç ay önce kurdeşen oldum ve gerek migrenim yüzünden gerekse kurdeşen yüzümden haplar almak zorunda kaldım. Bunun üstüne, bir de stres olunca adetim gecikti. Doktora gittim, rahim duvarımda ve yumurtalıklarımda bir sorun olmadığını söyledi, hormon testlerim de normalden daha iyi çıktı. Tarnusal diye bir adet söktürücü verdi ve kullandıktan 1 gün sonra kanamam geldi. 17 Ocak-22 Ocak arasında kanamam oldu ki benim regl sürem 4 gündü. Ancak bunun normal olduğunu, gecikmenin etkisiyle kanama gününün uzayabileceği söylendi. Adet söktürücüden sonra düzene gireceği söylendi ama ne yazık ki 14 mart olmasına karşın halen adet olamadım. Vücudum reglin belirtilerini veriyor, malum göğüs uçlarında ağrı, şişkinlik ve diğer bilindik belirtiler, ancak kanama yok. Bekarım ve herhangi bir cinsel hayatım olmadığı için de iyice tereddüt ettim, anneme söylemeye çekiniyorum, çekinmekten ziyade malum telaşları istemiyorum, çünkü kendisi farklı bir şehirde yaşıyor. Yeniden hap mı kullansam bilemiyorum çünkü bundan 1 hafta önceki kan testim herşeyin normal olduğunu söyledi. Bitkilere alerjim olduğu için de birşey içemiyorum, sizce ne yapmalıyım?

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…