• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Gecikmesi

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
34
İzmir
herkese meraba arkadaşlar ben 20 yaşındayım 1 sene önce adet düzensizliklerim ve kıllanma sorunu için kadın doğum uzmanına gittim ultrsnla baktı horman testi yaptı hormanlarım normal çıktı adet düzensizliği ve kıllanma için doğum kontrol hapı verdi 4-5 ay kullandım (aslında 6ay la 1 sene arası kullncaksın dedi mide bulntsı depresyon gbi yan etklrnden dolyı bırktım ) kontrole çğrmıştı gtmedim bıraktıktan sonra yine düzenli geliyordu günü gününe son 4-5 aydır yine düzensiz olmya bşldı mayıs ayında olmam gerkrken olmadım hazitan temmuz bekledim yine olmadım eve adet getittricei(farlutal) içtim öyle geldi normal sürdü bu ay 1 nde olmam gerekrken olmadım böyle bir durum yaşayan varmı sizce neden olabilir korkuyorum kötü bişey vardır dye yardımcı olursanız en azndan düşüncelerinizi paylaşırısanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden =)

polikistik over die birşey var canım onun başlıllarına bak istersen ordan daha net bir yardım alabilirsin.ultrasonla baktığında böyle bişeyden bahsettimi.adetlerin sancılı geçiyormu kilo problemin varmı buna benzer sorunlar yaşıyorsan tekrar bir doktora git ve kist olup olmadığına bak.vede adet söktürücü hapları kullnma bence onlar düzensiz olan adeti dahada düzenleştiriyor.doktorum bana önermedi adet söktürücü onun yerine bekle ve doğum kontrol hapı iç daha etkili diğerine göre hormonlarınla daha az oynar dedi

teşekkür ederim canım yanıtın için hayır çok sancılı geçmiyor biraz karnım ağrıyor buda doğal diye düşünüyorum kilo problemi derken kastın ne canım anlayamadım zayıflık yada çok kilolumu olmak?

herkese meraba arkadaşlar ben 20 yaşındayım 1 sene önce adet düzensizliklerim ve kıllanma sorunu için kadın doğum uzmanına gittim ultrsnla baktı horman testi yaptı hormanlarım normal çıktı adet düzensizliği ve kıllanma için doğum kontrol hapı verdi 4-5 ay kullandım (aslında 6ay la 1 sene arası kullncaksın dedi mide bulntsı depresyon gbi yan etklrnden dolyı bırktım ) kontrole çğrmıştı gtmedim bıraktıktan sonra yine düzenli geliyordu günü gününe son 4-5 aydır yine düzensiz olmya bşldı mayıs ayında olmam gerkrken olmadım hazitan temmuz bekledim yine olmadım eve adet getittricei(farlutal) içtim öyle geldi normal sürdü bu ay 1 nde olmam gerekrken olmadım böyle bir durum yaşayan varmı sizce neden olabilir korkuyorum kötü bişey vardır dye yardımcı olursanız en azndan düşüncelerinizi paylaşırısanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden =)

üzülmeyin, canınızı da sıkmayın.
tedavinizi yarıda bırakmışsınız. sorununuz da tekerrür etmiş.
doktorunuz hangi teşhisi koymuştu onu öncelikle bana belirtin, tekrardan değerlendirelim.
aşırı kıllanma devam ediyor mu, adet düzensizlikleriniz ne denli şiddetli? ağrılı ve sancılı geçiyor mu? başka belirtiler var mı?
onları da belirtirseniz iyi olur.

polikistik oldugu bendede söylendı adet duzensizliğimde vardı orgametril ilacını kullandım sımdı adet oldum ama bıtmıo :(

Orgametril kullandım 30 tabletin hepsini en son pazar sabahı içtim hapı ama hala hasta olmadım acaba çok içtiğim için mi gecikti yardım edin :S

Back