adet gecikmesi

22merve22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
936
1
66
Balıkesir
arkadaşlar benim bu ay adetim gecikti doktora gittim hormon tahlili yaptırmak için ilk önce adet ol adetinin 3 günü gel dedi adet olmadan tahlil yapılmıyor mu sizde de öyle mi oldu fartural vedi bittikten sonra 5 gün bekle gelir orda sormayı unutmuşum doktora ya 5 gün içinde gelmezse napcam kızlar bu arada benim son 3 aya kadar hiç prıblem yaşamazdım 1 gün bile ben normalde de zayıf bir insanım ama hiç problemim yoktu bu ramazanda çok zorlandım yaklaşık 5 kilo verdim ve ondan sonra benim bozuldu ve o çok olan kanamam azaldı ne olur kızlar moral verin çok korkuyorum bu arad hayıt suyu falanda içiyorum inş olurm bu arada verdiğim o kiloyuda tekrar aldım ama düzelmedi biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden hepinize teşekkür ederim...

sanada geçmiş olsun arkadaşım. bende aynı dertten muzdaribim 5 senelik evliyim 5 yaşında çocuğum var doğumdan sonra sürekli bir adet düzensizliği ve azlığı söz konusu .hangi doktora gittiysem bir şey yok denildi . enson rahim de yara olduğu ortaya çıktı ve dondurma işlemi yapıldı ama benm sorunlarda azalma olmadı kasıklarımda ağrı ve şişlik hissi var bu sene 2 kez kırk günde oldum hormonlar falan normal ençok canımı sıkan adetimin az olması 1 yada 2 ped ancak harcıyorum bana yardım edin ne yapmam gerekli sizce......

sanada geçmiş olsun canım büyük ihtimalle cuma günü yine gitcem ne çıkarsa yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…