• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesi

22merve22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
936
1
66
Balıkesir
arkadaşlar benim bu ay adetim gecikti doktora gittim hormon tahlili yaptırmak için ilk önce adet ol adetinin 3 günü gel dedi adet olmadan tahlil yapılmıyor mu sizde de öyle mi oldu fartural vedi bittikten sonra 5 gün bekle gelir orda sormayı unutmuşum doktora ya 5 gün içinde gelmezse napcam kızlar bu arada benim son 3 aya kadar hiç prıblem yaşamazdım 1 gün bile ben normalde de zayıf bir insanım ama hiç problemim yoktu bu ramazanda çok zorlandım yaklaşık 5 kilo verdim ve ondan sonra benim bozuldu ve o çok olan kanamam azaldı ne olur kızlar moral verin çok korkuyorum bu arad hayıt suyu falanda içiyorum inş olurm bu arada verdiğim o kiloyuda tekrar aldım ama düzelmedi biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden hepinize teşekkür ederim...

sanada geçmiş olsun arkadaşım. bende aynı dertten muzdaribim 5 senelik evliyim 5 yaşında çocuğum var doğumdan sonra sürekli bir adet düzensizliği ve azlığı söz konusu .hangi doktora gittiysem bir şey yok denildi . enson rahim de yara olduğu ortaya çıktı ve dondurma işlemi yapıldı ama benm sorunlarda azalma olmadı kasıklarımda ağrı ve şişlik hissi var bu sene 2 kez kırk günde oldum hormonlar falan normal ençok canımı sıkan adetimin az olması 1 yada 2 ped ancak harcıyorum bana yardım edin ne yapmam gerekli sizce......

sanada geçmiş olsun arkadaşım. bende aynı dertten muzdaribim 5 senelik evliyim 5 yaşında çocuğum var doğumdan sonra sürekli bir adet düzensizliği ve azlığı söz konusu .hangi doktora gittiysem bir şey yok denildi . enson rahim de yara olduğu ortaya çıktı ve dondurma işlemi yapıldı ama benm sorunlarda azalma olmadı kasıklarımda ağrı ve şişlik hissi var bu sene 2 kez kırk günde oldum hormonlar falan normal ençok canımı sıkan adetimin az olması 1 yada 2 ped ancak harcıyorum bana yardım edin ne yapmam gerekli sizce......

sanada geçmiş olsun canım büyük ihtimalle cuma günü yine gitcem ne çıkarsa yazarım

Back