Adet gecikmesi

selinn04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
25
3
1
Merhaba Hanımlar Benim adet günlerim düzenliydi her ay giriyordum ama bu ay tam 9 gün gecikti sabah mide bulantısı vardı halsizlik elimde karıncalanma oluyor bı de süt beyaz sulu akıntım var merak edip bı erken gebelik testi yaptık negatifti halen de adet olmadım sizce hamile miyim
Kan vermeyi düşünüyorum bu gun

Merhaba Hanımlar Benim adet günlerim düzenliydi her ay giriyordum ama bu ay tam 9 gün gecikti sabah mide bulantısı vardı halsizlik elimde karıncalanma oluyor bı de süt beyaz sulu akıntım var merak edip bı erken gebelik testi yaptık negatifti halen de adet olmadım sizce hamile miyim
Kan testinde belli olur bence dedigin gibi, inşallah bebis vardir🌸

Geç döllenme olmuştur belki canım
Kızlar selam. Mart ın 8 inde adet oldum. Geçen ay rahim filmi çekildim. Nisanın 4 ünde adet olmam gerekiyordu hala olmadım. 5 gün gecikmem var. kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve sarı beyaz sümüksü akıntı oluyor arada. Onun haricinde biraz göğüs ağrısı var başka hiç belirtim yok. Siz gebelik var mıdır ? Kan ve idrar testi de yaptırdım ama negatif dün gittim yaptırdım sonuç 0.100 çıktı yardımcı olur musunuz böyle yaşayıp ta hamile olan oldu mu hiç ?

Kızlar selam. Mart ın 8 inde adet oldum. Geçen ay rahim filmi çekildim. Nisanın 4 ünde adet olmam gerekiyordu hala olmadım. 5 gün gecikmem var. kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve sarı beyaz sümüksü akıntı oluyor arada. Onun haricinde biraz göğüs ağrısı var başka hiç belirtim yok. Siz gebelik var mıdır ? Kan ve idrar testi de yaptırdım ama negatif dün gittim yaptırdım sonuç 0.100 çıktı yardımcı olur musunuz böyle yaşayıp ta hamile olan oldu mu hiç ?
0.100 negatif canım

Acaba yükselir mi bugün adet gecikmemin 5 günü geçen ay rahim filmi çekildim doktor bu ay gebelik oluşabilir dedi ama ilk defa adetim bu kadar gecikti kan tahlili yaptırmama rağmen tereddütteyim

Merhaba sonuç nedir acaba

Bende buna benzer durum yaşıyorum sonuç ne oldu
Hala olmadım bugün 9 gün oldu. 2 gün önce doktorumu aradım muhtemelen geç döllenme yaşıyorsunuz adetin üstünden 10 gün geçmesi lazım öyle kan testi yaptırın dedi bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatifti biraz daha bekleyeceğim

Back
X