• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

oyleistse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
18
1
1
18
Kızlar merhaba nişanlıma bir ilişki yaşadık herhangi bir vajinaya girme olmadı korunmasız şekilde sürtündük 10 dk sürdü boşalmadı da meni değmiş olabilir mi ilişkiden 7 gün sonra günümde adet gördüm ama adet günlerim düzensiz 57 gündür hasta olamıyorum aralıklarla gebelik testi yaptım negatif sizce var mıdır ne yapmalıyım

adet gördüyseniz sıkıntı yok , hamile kalmak o kadar kolay değil malesef
Aşırı korkuyorum vajene çok temas ettik çünkü içine girer gibi bi ilişkiydi ama bilemedim 7 gün sonra adet oldum 2 gün önce doktor a gittim ilişkiden bahsedemedim karından ultrasondan baktı çok sıkışık değildim kese olsa bile görünür dü heralde

Kızlar merhaba nişanlıma bir ilişki yaşadık herhangi bir vajinaya girme olmadı korunmasız şekilde sürtündük 10 dk sürdü boşalmadı da meni değmiş olabilir mi ilişkiden 7 gün sonra günümde adet gördüm ama adet günlerim düzensiz 57 gündür hasta olamıyorum aralıklarla gebelik testi yaptım negatif sizce var mıdır ne yapmalıyım
Yoktur

Back