Canım bende reglim iki gün gecikmişti erken gebelik yaptim pozitif çıktı koştur koştur hastaneye gittim beta 0.43 çıktı hayal kırıklığına upradim şu an reglim 5 gün gecikti ne test yaptim ne de kan verdim belki yükselir diye bekliyorum bende bir umut işte her şeyin hayırlısıHanımlar 6 gün gecikme var bende beta yaptırdım sonuç 0.5 çıktı beklemelimiyim birazdaha yoksa söktürücü falan kullanmalı mıyım
İhtimal hala vardır diye beklemekCanım bende reglim iki gün gecikmişti erken gebelik yaptim pozitif çıktı koştur koştur hastaneye gittim beta 0.43 çıktı hayal kırıklığına upradim şu an reglim 5 gün gecikti ne test yaptim ne de kan verdim belki yükselir diye bekliyorum bende bir umut işte her şeyin hayırlısı
Maalesef reglinim gecikmesinden 10 gün bekle bakalim 11. Gün yap ben öyle yapacamİhtimal hala vardır diye beklemek
Öyle olcak gibi akıntı varmı sendeMaalesef reglinim gecikmesinden 10 gün bekle bakalim 11. Gün yap ben öyle yapacam
Evet sağ tarafim çok ağrıyor belim sırtım dün yüz üstü yatamadim batiyor hayırlısı bakalimÖyle olcak gibi akıntı varmı sende
Hayırlısı olsun bende aynıyım adet ağrım devamlı varEvet sağ tarafim çok ağrıyor belim sırtım dün yüz üstü yatamadim batiyor hayırlısı bakalim
Hayırlısı tabiHayırlısı olsun bende aynıyım adet ağrım devamlı var
Durum nedir sizdeHayırlısı tabi
Benimde gecikti, biraz daha bekleyecegim bende. sanki olacakmisim da bir türlü olamiyormusum gibi bı durum çok sinir bozucuHanımlar 6 gün gecikme var bende beta yaptırdım sonuç 0.5 çıktı beklemelimiyim birazdaha yoksa söktürücü falan kullanmalı mıyım
Valla bende aynı karnimda ağırı var kasığımda ağırı meme uclarim açıyor olsam rahat etcem o kafadayım artikBenimde gecikti, biraz daha bekleyecegim bende. sanki olacakmisim da bir türlü olamiyormusum gibi bı durum çok sinir bozucu
Aynen bende, erkenden test de yapmak istemiyorum. Bakalım hayırlısı olsun.Valla bende aynı karnimda ağırı var kasığımda ağırı meme uclarim açıyor olsam rahat etcem o kafadayım artik
Benim yapasim bile gelmiyor artıkAynen bende, erkenden test de yapmak istemiyorum. Bakalım hayırlısı olsun.
O zaman akışına bırakın sizde, kafaya takmak da kötü maalesef. Psikolojik olarak bedenimizi yonlendiriyoruz belirti yaşıyoruz bazenBenim yapasim bile gelmiyor artık
Aynen öyle oldu stresten gecikti sanırımO zaman akışına bırakın sizde, kafaya takmak da kötü maalesef. Psikolojik olarak bedenimizi yonlendiriyoruz belirti yaşıyoruz bazen
Geldi benim gene olmadı neyse vardır bundada bı hayır zaten işlemlerim vardı sende durumlar nedirO zaman akışına bırakın sizde, kafaya takmak da kötü maalesef. Psikolojik olarak bedenimizi yonlendiriyoruz belirti yaşıyoruz bazen
Benimde geldi bugün, buyursun gelsin bakalım kısmetGeldi benim gene olmadı neyse vardır bundada bı hayır zaten işlemlerim vardı sende durumlar nedir
Hayırlısı neyse o olsunBenimde geldi bugün, buyursun gelsin bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?