Adet gecikmesi

hickimse9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
38
2
1
28
Hanımlar 6 gün gecikme var bende beta yaptırdım sonuç 0.5 çıktı beklemelimiyim birazdaha yoksa söktürücü falan kullanmalı mıyım

Hanımlar 6 gün gecikme var bende beta yaptırdım sonuç 0.5 çıktı beklemelimiyim birazdaha yoksa söktürücü falan kullanmalı mıyım
Canım bende reglim iki gün gecikmişti erken gebelik yaptim pozitif çıktı koştur koştur hastaneye gittim beta 0.43 çıktı hayal kırıklığına upradim şu an reglim 5 gün gecikti ne test yaptim ne de kan verdim belki yükselir diye bekliyorum bende bir umut işte her şeyin hayırlısı

İhtimal hala vardır diye beklemek

Benimde gecikti, biraz daha bekleyecegim bende. sanki olacakmisim da bir türlü olamiyormusum gibi bı durum çok sinir bozucu

Benimde gecikti, biraz daha bekleyecegim bende. sanki olacakmisim da bir türlü olamiyormusum gibi bı durum çok sinir bozucu
Valla bende aynı karnimda ağırı var kasığımda ağırı meme uclarim açıyor olsam rahat etcem o kafadayım artik

O zaman akışına bırakın sizde, kafaya takmak da kötü maalesef. Psikolojik olarak bedenimizi yonlendiriyoruz belirti yaşıyoruz bazen
Geldi benim gene olmadı neyse vardır bundada bı hayır zaten işlemlerim vardı sende durumlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…