Adet gecikmesi

ensardanbirhanim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
12
0
16
Merhaba 1 ocakta adet oldum. Normal şartlarda 1 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu 11 gün geçti. İdrar testi yaptım negatif 5 Şubat'ta kan verdim<2 çıktı bekledim adet olmayı yine olmayınca 9 Şubat'ta yine kan verdim bu sefer 2.18 çıktı. Bugün tam 11 gündür gecikiyor cuma günü randevum var ara ara kasıklarıma ağrı giriyor adet olacak gibi başına gelen var mı yardimci olursanız sevinirim

Merhaba 1 ocakta adet oldum. Normal şartlarda 1 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu 11 gün geçti. İdrar testi yaptım negatif 5 Şubat'ta kan verdim<2 çıktı bekledim adet olmayı yine olmayınca 9 Şubat'ta yine kan verdim bu sefer 2.18 çıktı. Bugün tam 11 gündür gecikiyor cuma günü randevum var ara ara kasıklarıma ağrı giriyor adet olacak gibi başına gelen var mı yardimci olursanız sevinirim
Benimde bugün 12.gün adet gecikmem bir hafta gecikince doktora gitmiştim korunmayı eşimle bırakmıştık çocuk istiyorum adetim gecikince baya ümit etmiştim doktor gebelik yok dedi küçük bir kesten oluşmuş dedi adet ol gel dedi söktürücü verdi bi kutu bitmek üzereydi ne gelen var ne giden sürekli sıcak duş aldım egzersiz yaptım soğun kürü denedim gelmedi daha sonrasında YouTube de bi video gördüm yaş yogası gibi bir şey inan ne alakası var dedim yaptım 1 saat sonra adet oldum deneme değer bi şans ver

Back