Adet gecikmesi

bir umut belki

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
33
2
6
30
2 buçuk yıldır çocuk istyruz ama olmuyor sorunda yok ama çatlama ignesinde uyguladım 4 kez olmadi igne vurmadanda erken çatlayan kendiliginden yumurta oluyor ama bu ay doktor çatlayan yumurtan var demedi hatta yumurta istediği boyutta olmadığı için igne vermedi ama ginede ilişkiye girince dedi ama ben cok üzüldüm hep gidipde üzülüyorum olumsuz sonuc yumurtam catliyorda olmuyor anlamiyorum ama neyse adet zamaninm geldi tam bekledigim gün olucam dedim hatta adet sancisi falan yaşıyorum ama olmuyorum anlamadim normalde 25 yada 26 sonda olmam gerek kesin ama olamadım şuan 28 gunumdeyim 3 gün gecikmem var hala bekliyorum ama bilemedim ne yapim karınım agriyor ara sira belim ağrıyordu sol kasigim ağrıyordu bacagima vuruyor duruyor sonra sağıma atiyor tekrara duruyor arada rahminde zonklama oluyor bıçak sancisi karnimda gaz oluyor baski var birde gece geçmeyen kalp sancım vardi yoğun atan sik sik beni zorluyordu bilmiyorum anlamadim sizce hamile olabirmiyim erken gebelik testi aldim ama bişey anlamadim negatif mi kasetmi bozuk anlamadim ama bekliyorum.

1-2 gün daha gecikme bekleyip yeniden test yapın. Ya da direkt kan verin. Doğru olan kan zaten.

Erken gebelik testi yaptim ama bişey yok adet sancı yaşıyorum hafif hafif rahime ara ara sanci girip çıkıyor nedense gece pek uyuyamıyorum kalp sancisi yaşıyorum biraz borazda heyecan var çok ağladım çünkü etrafinmdaki insanlar hep kendi ağzından bi bişeyler söylüyordur halbuki sorunumuz yokdu ben çok stres yapiyordum kimi tüp bebek kimi yok sunu kullan senin yumurtan çalışmıyor catlamiyor bilmem ne halbuki benim yumurta rezervinde yerinde yüksek doktor bize tüp bebek yapsanız tutar dedi bize esiminde sperm SAYISI da gayet hareketlilkde iyi demekki rabbimin bildiğin bi zaman varmış herşeyin bi zamanı varmış önemli olan sabir edebilmek sabrettinmi inan Allah nasip ediyor herşeyin hayırlısı

Tabikide herşey nasip maalesef insanlar böyle şeyler söylemeyi kendilerine hak görüyorlar oysaki çok hassas bir konu bu. Stres zaten herşeyi çok etkiliyor herşeyin bir vakti bir zamanı var inşaAllah bu ay olur seninde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…