Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sipariş verdim gelmesini bekliyorum o güne kadar olmazsam tabi başına böyle bir şey gelen var mı acabaTestyap canım ve ilk 10 dkya bak sadece
Geç döllenme olabilir biraz daha bekle olmazsa doktora gitSipariş verdim gelmesini bekliyorum o güne kadar olmazsam tabi başına böyle bir şey gelen var mı acaba
İnşAllah hayırlı haber alırımGeç döllenme olabilir biraz daha bekle olmazsa doktora git
Ayy inşAllah benimde öyle olur çok sevindim adınıza hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllahBeta 0.2 çıkmıştı ve doktora normal kontrollere gidiyorduk 3 aydır deniyoruz olmuyor bir sorun mu var diye reglim 9 gün gecikti test yaptım 4000 küsürlerde çıktı tekrar kontrole gittiğimde 5+5 di kalp atışı duymuştum
Belirtiniz var mıydı ?Beta 0.2 çıkmıştı ve doktora normal kontrollere gidiyorduk 3 aydır deniyoruz olmuyor bir sorun mu var diye reglim 9 gün gecikti test yaptım 4000 küsürlerde çıktı tekrar kontrole gittiğimde 5+5 di kalp atışı duymuştum
Hayır reglime 2 gün kala ağrısız sızısız kahverengi kanamam oldu 3 4 saatlikBelirtiniz var mıydı ?
Hafif bir çizgi gördüm inşAllah hayırlısı ile vardır testi yapmaya devam edin gün geçtikçe daha da belirginleşir benceKızlar reglim 1 gün geçti. Bugün 2.günümdeyim. Dün ve bugün çok çok az kahverengi leke oldu ama peçeteye silince falan. Bir damla belki sayılır. Bu testide bu sabah ilk idrarla yaptım pozitif mi? İkinci çizgiyi görüyor musunuz?
Bende lekelenme vs hiç biri yok gecikmemin 3.günü kaşık batmalarım ara ara devam ediyor testlerim muhtemel pazartesi gelir inşAllah güzel haberi alırımHayır reglime 2 gün kala ağrısız sızısız kahverengi kanamam oldu 3 4 saatlik
Bu da öğlen yaptığım laboquick marka testHafif bir çizgi gördüm inşAllah hayırlısı ile vardır testi yapmaya devam edin gün geçtikçe daha da belirginleşir bence
Siz test yaptınız mı?Bende lekelenme vs hiç biri yok gecikmemin 3.günü kaşık batmalarım ara ara devam ediyor testlerim muhtemel pazartesi gelir inşAllah güzel haberi alırım
Bunda da sanki hafiften varBu da öğlen yaptığım laboquick marka test
Evet ama bu markalar nasıl bilmiyorum o yüzden çok sevinemiyorum. Çok fazla negatif gördüğüm içinBunda da sanki hafiften var
Evet yaptım ama battan 1 gün önce kan verdim 0.01 testler de silik çıkmıştı artmedindi muhtemel bozuk o yüzden internetten söyledim bekliyorumSiz test yaptınız mı?
Geç döllenme olabilir diye çünkü hiç bir zaman regl gecikmezdi ya da öncesi sancım olmazdıEvet yaptım ama battan 1 gün önce kan verdim 0.01 testler de silik çıkmıştı artmedindi muhtemel bozuk o yüzden internetten söyledim bekliyorum
İnşallah hayırlı haberleri alırızGeç döllenme olabilir diye çünkü hiç bir zaman regl gecikmezdi ya da öncesi sancım olmazdı
Ay inşAllah aminnnİnşallah hayırlı haberleri alırız![]()