• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

ozgetykl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
74
21
3
25
Adetime 2 gün varken ateş,bel ve sol kasık ağrısı yaşadım adetime bir gün kala beta 0.01 çıktı şu an 3 gün gecikmem var ve kasıklarıma ara ara batmalarım oluyor acaba hamile miyim böyle olup hamile olan var mı ?

Beta 0.2 çıkmıştı ve doktora normal kontrollere gidiyorduk 3 aydır deniyoruz olmuyor bir sorun mu var diye reglim 9 gün gecikti test yaptım 4000 küsürlerde çıktı tekrar kontrole gittiğimde 5+5 di kalp atışı duymuştum

Beta 0.2 çıkmıştı ve doktora normal kontrollere gidiyorduk 3 aydır deniyoruz olmuyor bir sorun mu var diye reglim 9 gün gecikti test yaptım 4000 küsürlerde çıktı tekrar kontrole gittiğimde 5+5 di kalp atışı duymuştum
Ayy inşAllah benimde öyle olur çok sevindim adınıza hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllah 🙏🏻

Kızlar reglim 1 gün geçti. Bugün 2.günümdeyim. Dün ve bugün çok çok az kahverengi leke oldu ama peçeteye silince falan. Bir damla belki sayılır. Bu testide bu sabah ilk idrarla yaptım pozitif mi? İkinci çizgiyi görüyor musunuz?

Eklentiler

• IMG_1746.webp
    IMG_1746.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar reglim 1 gün geçti. Bugün 2.günümdeyim. Dün ve bugün çok çok az kahverengi leke oldu ama peçeteye silince falan. Bir damla belki sayılır. Bu testide bu sabah ilk idrarla yaptım pozitif mi? İkinci çizgiyi görüyor musunuz?
Hafif bir çizgi gördüm inşAllah hayırlısı ile vardır testi yapmaya devam edin gün geçtikçe daha da belirginleşir bence

Evet yaptım ama battan 1 gün önce kan verdim 0.01 testler de silik çıkmıştı artmedindi muhtemel bozuk o yüzden internetten söyledim bekliyorum
Geç döllenme olabilir diye çünkü hiç bir zaman regl gecikmezdi ya da öncesi sancım olmazdı

Back