Adet gecikmesi

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.335
583
43
26
Kızlar 28 ekimde 5 haftalık gebeliğim kanamayla son buldu. 27 Kasım regl tarihimdi. 28 kasımdan 1 aralığa kadar sadece lavaboya gittiğimde gelen 1-2 damla kahve rengi akıntım oldu sonra geçti ağrım falan da yok. Bu sabah test yaptım negatif. Olsa çıkar mıydı ? 6 günlük gecikmem Çar. Gebelik değişse neden olabilir ?

Eklentiler

• IMG_1185.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 32
6 günlük gecikmeye testte çıkardı diye düşünüyorum bence. yinede bi kadın doğum doktoruna gorunmenizde fayda var

Test negatif. 2 gün sonra yine de tekrar edin geç döllenme vs ihtimaline karşı. Bazen olabiliyor bu tür gecikmeler.

Hayır işte olmadım
Hayır işte olmadım
Tamam olmadıysanız zaten gebe kalma ihtimaliniz yoktur ki yumurtlama da olmamıştır. Bence siz test yapmaktan ziyade uzman bi kadın doğuma gidin daha mantıklı olur. temmuz da düşük yaptım regl oldum kasım ayında korunmayı bıraktım ben. Doktor bana düşükten sonra ilk reglini ol sonra korunmasız ilişki yaşa demişti. Bence siz testten ziyade neden regl olmuyorsunuz buna odaklanın. Sevgiler

28 ekimde kanamayla düşük yaptım 27kadımda olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…