Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 1. Gündü bugün yarına allah kerim bekliyorum cumartesi test yapcam.Adetim 2 gün geçikti
2 gün öncede kan testi verdim şüphelerim vardı kanda gebelik cıkmadı halen adet olmadım ne yapmam gerekiyor
Gec yumurtlamadir diye düşünüyorum çünkü enfeksiyon fln olsa belli ediyor benim sol kasik ağrısı var adet olcak gibiyim yani bilemedim bi doktora gitseniz içiniz rahat eder her sey etkiliyor hormonlarıBenim artık geçikmenin 3. Günü oldu
Ve hiç ne karnımda ağrı adet belirtisi de yok anlam veremiyorum
Ya normalde benim adetim 1 gün bile geçikmezdi hatta aynı saatte olurdum galiba hormonlardanGec yumurtlamadir diye düşünüyorum çünkü enfeksiyon fln olsa belli ediyor benim sol kasik ağrısı var adet olcak gibiyim yani bilemedim bi doktora gitseniz içiniz rahat eder her sey etkiliyor hormonları
2 gün gecikme çok değilki. En son ne zaman ilişki oldu, korunuyor musunuzAdetim 2 gün geçikti
2 gün öncede kan testi verdim şüphelerim vardı kanda gebelik cıkmadı halen adet olmadım ne yapmam gerekiyor
Hersey olabilir hayırlı olsun inşallahYa normalde benim adetim 1 gün bile geçikmezdi hatta aynı saatte olurdum galiba hormonlardan
Yok korunmuyoruz geçen hafta en son ilişki yaşadık ben şehir dışına geldim2 gün gecikme çok değilki. En son ne zaman ilişki oldu, korunuyor musunuz