kullandım
Benim de ilk defa 5 gün kadar gecikti bende erken gebelik testi olmak üzere 3 tane idrardan test yaptım kendim. Dünde kan verdim 0.3 çıktı yani negatif tamam da neden olmadığım beni endişelendiriyor. Yani ilaç içeceğim içemiyorum bitki çayı içeyim sökülsün diye diyorum gebelik mi diye onu da içemiyorum hiç bir stresimde yoktu sadece son adetim de son günüydü tampon kullandım o yüzden mi olmadı diye düşünüyorum da ne alakası var yani olmayınca da iyice şiştim ne adet belirtim ne de gebelik belirtim hiç biri yok şaşdım kaldım yani olmayınca strese girdim
Kaç gün gecikti canımBende şuan aynı durumdayım idrar testi yaptım çıkmadı yarın kan vericem
5 gün gecikti test verdim sabah sonucun çıkmasını bekliyorumKaç gün gecikti canım
5 aydır istiyoruz inşallahİstiyorsan inşallah pozitif çıkar canim
Ya adetin sökülemiyordur doktora gıt yada tekrardan kan ver bı emin ol gebelık için yine negatıf cıkarsa adet söktürücü caylar var sıcak su torbası faşan koy sıcak dus al gevsesın kasların bende progestan iğne oldum ama hala gelmedı adetım 3 haftaya gidiyorumZ zeyyoo canim merhaba,
daha onceden bahsettigim gibi 3 hafta adetim gecikti, gecen hafta kan idrar testi yapmistik negatif çıkmıştı dun adet agrisi yasadim boyle 1 damla şeklinde kahverengi leke geldi. Sonrasinda yine beyaz akıntıya döndü adetim gelmedi normalde öyle olunca arkasindan hemen gelirdi. Simdi ne yapmam lazim sence neden boyle oldu ki?
Bende hala olmadım 18 gun oldu iğne vurulalı adet söktürucu 8 gun oldu ama oda yapmadıBen hala olmadım darısı bana bende perşembe günü için kadın Doğumdan randevu aldım bende hem muayene olacağım hem de tahlil yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?