- 12 Ocak 2021
- 43
- 9
- 25
-
- Konu Sahibi Damlagzm15
Normalde duzenlimiydi adetinAdetim 10 gün gecikti su gibi de akıntı geliyor napmaliyim?
Evet düzenliNormalde duzenlimiydi adetin
Benimde her yerim ağrıyo akıntıda su gibi doktora gidicem sizde bence bir hafta dolmasın bekleyin öyle test yapın yeniyse çıkmaz testeMerhaba kızlar,
benim adetim bugün tam 5 gün gecikti. Süt beyazı gibi akıntım var ve bacaklarimda şiddetli ağrı var test yapmadım umutlanmak istemediğim için aranızda böyle birsey yaşamış ve hamile kalan varmi?
Benim 8 gün gecikti gidip kan testi verdim üç haftalık hamileydimMerhaba kızlar,
benim adetim bugün tam 5 gün gecikti. Süt beyazı gibi akıntım var ve bacaklarimda şiddetli ağrı var test yapmadım umutlanmak istemediğim için aranızda böyle birsey yaşamış ve hamile kalan varmi?
Benim 8 gün gecikti gidip kan testi verdim üç haftalık hamileydim
Allah kucağınıza almaya nasip etsin bende doktora gitim aynj durumdayızBenim 8 gün gecikti gidip kan testi verdim üç haftalık hamileydim
Bugün gittim Allah nasip ederse bebek geliyo10 gün ve üzeri gecikmeler takip edilmelidir. reglinizin 3.günü doktora gidin.
ayyy nasıl sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza alıp mutlulukla sevinçle büyütmeyi nasip etsin.Bugün gittim Allah nasip ederse bebek geliyo
Amin teşekkürlerayyy nasıl sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza alıp mutlulukla sevinçle büyütmeyi nasip etsin.
Çok sevindim rabbim olmayan herkese versinAllah kucağınıza almaya nasip etsin bende doktora gitim aynj durumdayız