Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa var mı gerçekten bende sonra baktığım da gördüm ilk yaptıktan sonra çok beklemedim testin başında varla yok arası gibi bir çizgi 1 haftadır bel ve karın ağrım var sanki her an adet olacakmışım gibi karnım da şişlik vardı ama o da geçtiMerhaba, günaydın
2. çizgi var gibi. Eğer dayanabilirim diyorsaniz birkaç gün sonra tekrar test yapın, ya da hemen gidip kan verebilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun
3 gün geçikti adetim daha net olması gerekmez miydi çizgi 1 haftadır bel ve karın ağrım var sanki her an adet olacakmışım gibi karnım da şişkinlik vardı ama o da geçti kam tahlili yaptırsam çıkar mı daha netEvet silik bir çizgi var :)
Ağrilar geçmiş olabilir, benimde sonrasinda geçmişti. Çizgi hemen çiktiysa bence şüphelenin derim :)Yaaa var mı gerçekten bende sonra baktığım da gördüm ilk yaptıktan sonra çok beklemedim testin başında varla yok arası gibi bir çizgi 1 haftadır bel ve karın ağrım var sanki her an adet olacakmışım gibi karnım da şişlik vardı ama o da geçti
Sabredebiliyosanız yarın tekrar test yapın ya da beklemek istemiyorsanız kan verin3 gün geçikti adetim daha net olması gerekmez miydi çizgi 1 haftadır bel ve karın ağrım var sanki her an adet olacakmışım gibi karnım da şişkinlik vardı ama o da geçti kam tahlili yaptırsam çıkar mı daha net
Yarın sabah gidip kan verimSabredebiliyosanız yarın tekrar test yapın ya da beklemek istemiyorsanız kan verin
Çok beklemedim ben testin başında sonradan gördüm çizgiyiİlk 5 dakika içinde çıktıysa hamilesinizdir
Bir kaç gün önceki gibi değil ağrılarım karnımda şişkinlik vardı benim adetten önce olurdu şuan geçti o karnıma dokunduğum zaman ağrı ve sertlik var sanki her an adet gelicekmiş gibi hisseder ya insan onun gibiyimAğrilar geçmiş olabilir, benimde sonrasinda geçmişti. Çizgi hemen çiktiysa bence şüphelenin derim :
Merhaba dün testimi atmıştım adetim 4 gün gecikti bugün de sarı renk de akıntım geliyor sabah kan tahlili yaptırdım sonucu bekliyorum neden olabilir sizceAğrilar geçmiş olabilir, benimde sonrasinda geçmişti. Çizgi hemen çiktiysa bence şüphelenin derim :)
Merhaba dün testimi atmıştım 4 gün adetim gecikti bugün sarı renk de akıntım geliyor neden olabilir sizce sabah kan tahlil yaptırdım sonucu bekliyorumYarın sabah gidip kan verim