• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

cigdem5777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
80
11
3
28
Kızlar ayın 29 30 1 inde korunmasız ilişki yaşadık benim adet tarihim geçen ay 11 deydi bu ay hala adet olmadım evde yaptığım testlerde yok 2 kere aşırı silik çıkmıştı kanımda 1.8 çıktı dün acilde bana yardımcı olur musunuz kafam çok karışık aşırı beyaz kıvamlı akintim var ve göğüslerimde sizlama var ben alamadım kasiklarimda ara ara ağrı oluyor belim ağrıyor

Kızlar ayın 29 30 1 inde korunmasız ilişki yaşadık benim adet tarihim geçen ay 11 deydi bu ay hala adet olmadım evde yaptığım testlerde yok 2 kere aşırı silik çıkmıştı kanımda 1.8 çıktı dün acilde bana yardımcı olur musunuz kafam çok karışık aşırı beyaz kıvamlı akintim var ve göğüslerimde sizlama var ben alamadım kasiklarimda ara ara ağrı oluyor belim ağrıyor
Yqklasik 10 gunluk bir gecikmen var belki de geç döllenme falan olmuştur. Stres yapma bence hafta ici tekrar bir doktora git usg ile falan bakilir rahat edersin. Rabbim hayirlisini nasip etsin 🙏

Yqklasik 10 gunluk bir gecikmen var belki de geç döllenme falan olmuştur. Stres yapma bence hafta ici tekrar bir doktora git usg ile falan bakilir rahat edersin. Rabbim hayirlisini nasip etsin 🙏
Geç döllenme nasıl oluyor ben anlamıyorum bilginiz var mı sizin

Yumurtan hesplanan gunde degil de daha sonra ki gunler atilmiş ve sperm ile buluşmuş oluyor oyle dusun. Adetin gectikten sonra yapacagin test ozellikle kan testi dogru sonuc verecektir.
Geç döllenme nasıl oluyor ben anlamıyorum bilginiz var mı sizin

Benimde belirtilerim aynı 10.gün gecikmwde kan verdim negatif ve şuan hala beklemedeyim bugün 13.gün hala gelmedi ve kremsi ara sıra kasık agrisi oluyo hafif bu ay adet belirtimde olmadı sonucu benimle paylaşın lütfen

Back