- 21 Nisan 2021
- 21
- 6
- 24
- Konu Sahibi Sindirella 234
Arkadaşlar merhaba şimdi ben 6 aydır dogum kontrol hapi ile korunuyorum geçen ay mayısın 2'sinde 21. Tabletimi aldım ve 7 günlük ara verdim 7 günlük ara içinde regl oldum ama günümü tam olarak hatırlamıyorum. Sonra regl bitince ayın 9i falan olması lazım eşimle ilişkiye girdim ve o gün hapimi almam gerekiyordu ama ben tam 2 gün boyunca hapimi almayı unuttum daha sonrasında günlerime tekrar devam ettim ilaçlarımı tek tek aldım yani o iki hapi almadım ama almam gerekiyormuş bunu bilmiyodum...
Şimdi bu ayın 28 inde haplarim bitti bugünle.beraber 5 gündür regl olmadim kafama takılıyor hamile kalmış olabilir miyim? Bu konuda fikri olan var mı dogum kontrol hapi gecikme yapar mı bu şekilde adet tarihimi hatırlamıyorum hapim bitince genelde iki gün içinde olurdum şimdi 5 gün gecti adet belirlirtileri var ama halen daha gelen bisey yok
Şimdi bu ayın 28 inde haplarim bitti bugünle.beraber 5 gündür regl olmadim kafama takılıyor hamile kalmış olabilir miyim? Bu konuda fikri olan var mı dogum kontrol hapi gecikme yapar mı bu şekilde adet tarihimi hatırlamıyorum hapim bitince genelde iki gün içinde olurdum şimdi 5 gün gecti adet belirlirtileri var ama halen daha gelen bisey yok