Arkadaşlar merhaba çok uzun zamandır bu siteye bakıyorum yazmayada çekiniyorum açıkcası bu ay tuaflık var sat 20 nisan bat 19 mayıs 5 gün gecikme oldu ayın 7sinde bi kahverengi kanama oldu sabahın köründe adete 10 gün varken kahverengi kanama çok az bişidi kesildi eyvah dedim geliyo gelmekte olan gittim kan idrar 0.2 neyse sorun yok dedim adet günümü bekledim 5gün gecikmeden sonra ilk gün 7 ped olucak şekilde sulu kahverengi kanama 2.gün pembeleşti yani anlamamak için kör olmak lazım bildiğin pembe kanama 2 pedle kesildi ben yine korku telaş tekrar kan hormon idrar drda bişi demedi zaten uykusundan uyanamamış belli neyse kan 1.20 hormonlar düzgün menepoz durumumda yok bu yasasıgım sizce adetmi benim içimde hala şüphe var 7 gebelik testi 3 ü pozitif diğerleri boş beyaz çizgi sonradan çıkan çizgiler hamilelik planım yoktu olursa olsun dedik sadece iki ilişki olmuştu o ay yani eğer ben hamileysem neden kanda çıkmıyo eger hamile değilsem neden normal adet döngümü yaşamıyorum o 2 günü dr adet döngüsü saymadı yarın beta günü hiç gidesim yok çıkıp çıkıcagı 1.20 olucak aklımda deli sorular hormon tahlillerim proklaktin 16.40 enstratiol 25 lh 7.24 fsh 7.25 sizce tekrar kan vermeye gerek varmı