Adet gecikmesi

Fkt

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
2
2
Kızlar selam. Adetim 15 gün gecikti 4 tane kaset test yaptım negatif sonuç aldım. 2 gün önce kan testi yaptırdım betam 0.1 cikti. Bulunduğum ilçede kadın doğum bölümü yok. Polikistik over hastasiyim. Son adet başlangıç tarihim 5 mart 14 nisanda adet olmam gerekirdi ama olmadım ve eşimle o gün birlikte olduk. Gec dollenme olabilir mi bu konuda bana destek olabilir mısınız benzer bi durum yaşayan var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Benzer bi durummu bilmiyorum ama bende subat 21 de adet oldum martta adet olmam gereken gunden once kahve leke geldi 3 gun falan ama kanamaya donmedi sonra 6 nisanda bida oldu kahve leke sadece bi gun az geldi. Bende sizİn gibi surekli kan verdim idrar testi yaptim artik gebelik olmadigina emin olduktan sonra doktorumu aradim oda bana duphaston kullanmam gerektigini bosuna randevu almamam gerektigini soyledi buraya gelsende muayene yapip bu ilaci verecegim dedi sen adet olduktan sonra gel buyuk ihtimal kist var düsmüsmü adetle yoksa dusmemismi bakalim dedi ayrica duphaston gebelik varsa tutunmasini yoksada adet olmayi sagliyormus. Ondan dolayi icim rahat bi sekilde 5 gun kullandim iftarda ve sahur yutmak üzere gunde 2 adet seklinde . 12 gun sonrada cok sukür adetim söküldü. Tam adet olmam gereken zamanda geldi hapmi ise yaradi kendimmi olacaktim bilmiyorum. Ama adetimin gelmedigi sürede cok canım sıkıldı uzunca yazmak istedim iciniz rahatlasin diye ben cok stres olmustum cunku adetlerim cok duzenliydi pko olsam dahi gununde gelirdi. Bakalim bir sonraki adetim gununde gelirse hersey yolunda diyecegim

Çok teşekkür ederim cevabınız için aklımda ki soru şu aslında daha öncesinde de adet günümde hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı. Korkuyorum adet olmayınca oldukça geriliyorum. 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebek düşünüyoruz maalesef olmadı. Önümüzde ki hafta en yakın ilçeye gidip muayene olacağım ama o zamana kadar benimle benzer bi durum yaşayan varsa biraz olsun rahatlamak istedim

Anladim canim umarım hamilesindir yani aslinda bende kendimce hamilelikten supelenmistim adetim duzenli olunca konduramadim ama bu sekilde basit kistler bazen adeti geciktiriyor bende kendimde leke falan gorunce yerlesme kanamasi falan sanmistim bi kan testi ver tekrardan muayenede ol bakalim hakkinda hayirlisi olsun

Picoslusun. Gecikmişssin. Ümitlenmen çok normal. Eğer çocuk düşünüyorsan doktora başlamasılın. Regli düzensizliği 3/ve 4. Evre en zor evresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…