• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET GECİKMESİ

Rosazade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
4
2
1
29
Merhaba bekar bir kadınım adet gecikmem 5 gün neden boyle oldu anlamıyorum normalde 2 gun gecikirdi bu seferki 5 gün ne yapmam gerekiyor gelmesi için

Merhaba bekar bir kadınım adet gecikmem 5 gün neden boyle oldu anlamıyorum normalde 2 gun gecikirdi bu seferki 5 gün ne yapmam gerekiyor gelmesi için
Belki hava değişimi stres vs gibi durumlar buna engel olabilir bir hafta olana kadar bekleyin eğer olmazsanız doktora görünün ilaç vs ile adet olursunuz bir sıkıntı varsa ona da bakar benim bir akrabam 3 ay olmamıştı doktora gitti ilaç yazdı ilaç bittikten sonra adet oldu

Belki hava değişimi stres vs gibi durumlar buna engel olabilir bir hafta olana kadar bekleyin eğer olmazsanız doktora görünün ilaç vs ile adet olursunuz bir sıkıntı varsa ona da bakar benim bir akrabam 3 ay olmamıştı doktora gitti ilaç yazdı ilaç bittikten sonra adet oldu
Beş gün çok ciddi bir gecikme değil. Arkadaşın da dediği gibi hava değişimi stres adetin gecikmesine sebebiyet verebilir. Ha olurda bir ay gecikir o zaman hormonal bir sorun olabilir. Biraz daha bekleyin adetiniz dediğim gibi uzun süre gelmezse bir doktora görünürsünüz

Evet çok stresiydim halada öyle ve adet olmayınca daha stres oldum
Beş gün çok ciddi bir gecikme değil. Arkadaşın da dediği gibi hava değişimi stres adetin gecikmesine sebebiyet verebilir. Ha olurda bir ay gecikir o zaman hormonal bir sorun olabilir. Biraz daha bekleyin adetiniz dediğim gibi uzun süre gelmezse bir doktora görünürsünüz
Evet çok stresldim ve adet olmayınca dahada stres oldum şuan adet olamadığım için daha stresliyim malum salgın hastaneye bile gidemiyroum kaç aydır kliniginime bile gitmiyorum online halletmeye çalışıyorum ama hala stresliyim bildiginiz adet söktürücü bitkiler var mı olack gibiyim ama bisey yok 😭🤷‍♀️

Benim de gecikti bu ay. Stres de yaptım bir de geçen ay ağrı kesici almıştım 3 kere filan. Ağrı kesici aldığımda ya erken ya da geç oluyorum sanırım. Geçen hafta leke geldi ama regl olamadım. Benim gibi ağrı kesiciden etkilenen var mı başka? 3 gündür de dişimden dolayı ağrı kesici kullanıyorum hala regl olamadım..

Bence hamilelik şüphen yoksa ilaç ve stres hava değişimi keza ben stresten baya baya etkilendim bu yüzden zannediyorum bakalım beklemekteyim

Back
X